Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tetszene egy ilyen PC-s játék?

Tetszene egy ilyen PC-s játék?

Figyelt kérdés
Nekem baromira bejönne egy olyan game, ahol egy hatalmas disco-ba az egyetlen kidobót alakítanád, és az lenne a feladatod, hogy fent tartsd a rendet. Tower Defense jellegű játék lenne, kezdetben nem lenne sok balhézó, de ahogy haladnál előre, lépnéd a szinteket, úgy lenne egyre több ember akit meg kell agyalni, ki kell paterolni, vagy egész egyszerűen meg kéne akadályozni hogy bejöjjenek, és te is egyre erősebb lennél. Bónusz feladat lenne pl a WC-ből kiseperni a drogosokat, és lenne néha-néha egy nagy hullám, ahol a tánctéren összeverődne egyszerre 10-15 kötekedő alak, akiket egyedül kéne helyre raknod. Minden szintlépésnél erősödnének a képességeid, lenne a szimpla kivezetés, aztán ütések, rúgások, megfélemlítő üvöltések, stb. Nem ilyen kis gagyi játékra gondolok, hanem tripla A-s csodára. A grafika realisztikus lenne, és a verekedés se lenne annyira eltúlozva, max egy kicsit, tehát nem lennének egyáltalán fantasy elemek benne. Ez másnak is tetszene, vagy egy nagy hülyeség lenne?

2019. febr. 18. 22:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
A GTA Bogt részben nagyon nem jött be.
2019. febr. 18. 22:22
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Erről a leírásról én csak valami gagyi arcade jellegű vacakra tudok asszociálni. Nem hiszem hogy bárki komolyan tudna venni egy ilyen játékot.
2019. febr. 18. 22:44
 3/13 anonim válasza:
Gagyi.
2019. febr. 19. 09:44
 4/13 A kérdező kommentje:
Akkor valószínűleg ezért nem csinálnak ilyen játékot, mert a nagytöbbség ízlésének nem megfelelő. Nem értem amúgy. Szerintem ez egy iszonyat BadAss játék lenne normális megvalósításban. Realisztikus tower defense nem igazán van. Miért? Miért kellenek mindenhova orkok, mágia, mókás növények, zombik? Miért nem lehetne egyszer az életben valami valóságos dolgot véghezvinni?
2019. febr. 19. 18:27
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

"Miért nem lehetne egyszer az életben valami valóságos dolgot véghezvinni?"

Gondolom mert az önmagában valami erőltetett cringe bénaság lenne az egész, mint az általad leírt ötlet is.

2019. febr. 19. 18:49
 6/13 A kérdező kommentje:
Az a vicc ha a főhőst kicserélném valami csöcsös csitrire, az ellenségeket fantasy lényekre, a helyszínt meg valami középföldei baromságra, egyből elsőrangú tower defense játék lenne a sablonos agyú játékosok számára.
2019. febr. 19. 20:28
 7/13 anonim válasza:
100%
Jajaja, mindenki sablonos agyú, csak Te nem vagy az.
2019. febr. 19. 20:32
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Hiába vergődsz is ezen a piaci kereslet/kínálat nem a te szubjektív ízlésedhez fog igazodni.
2019. febr. 19. 20:59
 9/13 A kérdező kommentje:
Én nem vergődök, csak lenyűgöz ez az emberi egydimenziós gondolkodás. De ezt mindenre ki lehet vetíteni. Divat, média, piacgazdaság... Ha valaki letér a jól megszokott, bejáratott sablonos ösvényről, már le van szarozva.
2019. febr. 20. 00:13
 10/13 anonim ***** válasza:

Egy fillért nem adnék egy ilyen ötletért.

Sokan vizionálnak pl. olyan "játékokat", ahol élni kéne egy normális ember életét, iskolába/dolgozni járni, stb. Erre szoktam mondani: van már ilyen, úgy hívják, hogy élet.

2019. febr. 20. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!