A 'Dragon Age: origins' (Dragon Age: Vérvonalak) jó játék? Nektek tetszene?
Semmi tapasztalatom sincs játékokkal, mégis megvettem egy fiúnak karácsonyra a Dragon Age : Vérvonalak című játékot...
Nagyon félek, sőt, rettegek, hogy tetszeni-e fog neki!
Leírnátok, hogy milyen játék ez?
Milyen hosszú, milyen stílusú, izgalmas, unalmas, mennxi harc van benne, stb...
A fiú, akinek vettem, nem nagyon játszik ilyen sárkányos játékokkal... Sokkal jobban szereti a modern, mai korban játszhatóakat.
Kedvenc játéka a Mass Effect 2.
Kérlek, mondjátok el a véleményeteket! ÉS, hogy nektek tetszene-e, mint ajándék!
Köszi! ;)
Köszi a választ!
Akkor ez már egy jó jel. :)
Köszi a 2. válaszolónak is. :)
Megnéztem egy videót, és hát... Nekem nagyon nem tetszik. Mármint a játék jónak tűnik, csak a csatakezelés. (bár nem értek hozzá), de nagyon furcsa.
Erre gondolok. Hogy felülnézetből, többen harcolnak:
Egy kicsit meglepett.
Nem baj, szerintem nem fog tetszeni a fiúnak... De nem igazán zavar. A lényeg, hogy már megvettem.
Köszi a választ.
Pc-re vettem :)
Amúgy megbántam, mert vettem még egy játékot, ami szintén nem olyan jó. A kettőre költött pénzből megvehettem volna a Skyrim-ot. :(
Most már mindegy...
Én imádom azt a játékot!
Nagyon jó a története,a grafika is szép,a zene külön öröm,annyira jó,a szereplőknek nagyon jól ki van dolgozva a személyiségük,hosszú,tartalmas játékidőt nyújt,izgalmas,olykor-olykor nehéz,de nem lehetetlen,és ha beleéli magát az ember(ami nem nehéz),akkor szinte abbahagyhatatlan!
Illetve ugyan az a cég csináltam,mint ami a Mass Effect-et is,sőt,talán még az a fejlesztőcég a legjobb ilyen téren!
Én nagyon örülnék egy ilyen ajándéknak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!