Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Logikus, normális zseni fiúk...

Logikus, normális zseni fiúk beszélgetni? (Fiú vagyok nohomo)

Figyelt kérdés

Intj fiú vagyok. Normális, érett, sztoikus fiú barátokat szeretnék, legfőképp hosszútávra. De ez majd kialakul. Nem vagyok meleg.

Szerintem úgy lehet leghatékonyabban túlélni mindent ha van saját közösséged akik azonos elveket vallanak. Én a természet törvényeit követem és azt terjesztem. Tehát a jóságot.

Egy önmagát művelő (akármilyen formában) emberrel akarok eszmecseréket folytatni és fejlődni. Spirituális, azon belül hermetikusnak vallom magam de nem elvaras hogy te is ilyen legyél, csak az hogy a tudásra nyitott légy. Nem akarlak semmiről se meggyőzni, azt akarom önmagad legyél. De a saját latasmodom ki fogom fejezni, és nem itelkezek feletted, csak érezd jól magad ez a fő.

Inkább fiúkkal akarok beszélgetni.

2022. nov. 20. 22:12
1 2 3 4 5
 41/49 anonim válasza:
A nagy ego történetesen épp az instabil önkép jele.
2022. nov. 21. 06:00
 42/49 anonim válasza:
Intj... :D Úgy látom ez a modern horoszkóp, nekem instant redflag, ha valaki ilyet kiír. Ráadásul első szónak.
2022. nov. 21. 08:44
 43/49 anonim válasza:
A kérdező csak szimplán belesz*pódott az mbti-be és ő most magát mastermind intj-nek képzeli, és az összes ezzel járó pozitív, vagy maga által pozitívnak gondolt negatív sztereotípiát magára húzza, hogy melengesse a lelkét. Biztos van valamilyen személyiségzavara, ezért is pörög ezen ennyire. Ennyi a sztori.
2022. nov. 21. 12:48
 44/49 Camorri válasza:

Na miután mindent elolvastam, kedves válaszolók (a kérdező úgyis tudja, neki nem szól), az intelligencia nem csak a logikai és tanult tudás adja ki. Említeném az EQ-t ami az érzelmi intelligencia. Ez az amit amúgy egy mentálisan nem 100as embernek nagyon nehéz vagy akár lehetetlen megtanulni. A kérdező valószínűleg ebben az intelligenciában hiányt szenved (az oka lényegtelen) amivel valószínűleg, mivel baromi okos, tisztában van a kérdező. Ezért keresi magának azokat az embereket, akik ezt a hiányát elviselik, de ugyanakkor a többi intelligenciában egy szinten vannak. Magyarán olyat keres aki minden intelligenciában megegyezik és EQ-ja is kimagasló, mivel neki ez kicsi. Ezért nem szabad őt bántani, hiszen mint ahogy írásából kiderül, tudja magáról hogy ebben alulmarad sokunktól. Emiatt is válaszol ilyen támadóan, hisz az alap emberi ösztön, hogy ha valamiben gyengék vagyunk azt félünk kimutatni. Szóval megkérnék mindenkit, hogy hagyják békében ezt a srácot, a szegénységéről valószínűleg nem Ő tehet.

Kedves kérdező, ha gondolod én szívesen megismernélek, feltéve hogy nem vagy gyáva megmondani ha nem felelek meg neked (a szimpla letiltás úgyis csak téged ír le, remélem ennél magasabb szinten vagy...)

Rólam előjáróban: shintóba kóstolgatok bele jelenleg, és szakmám miatt kifejezetten nagy IQval rendelkezem. Az EQ is magas nálam, de pl az AQban kissé hiányos a tudásom, de cserébe tudok olyat amit itt nem tanítanak.

2022. nov. 21. 13:57
 45/49 anonim válasza:
Eskü amúgy kérdező ha úgy reagáltál volna mint Camorri még barátkoznék is veled.
2022. nov. 21. 15:55
 46/49 anonim válasza:

"no homo" minek irod ezt ennyiszer le? minek hitegeted az emberekkel? senkit sem erdekel, bekepzelt.

"Én olyan mbtit tanulmányozok ahol 512 típus van. Nem csak kis teszteket töltögetek." huha, nagy az ego. ennyire lenezni az embereket mar muveszet.

2022. nov. 21. 19:54
 47/49 anonim válasza:
"huuuha en vagyok a legokosabb, en jobb vok mint ti, en nagy mbti fan vagyok es jobban tudok mindent mint ti" ez vagy te
2022. nov. 21. 19:58
 48/49 anonim válasza:
full gaz ahogyan lenezel mindenkit, mintha annyira "ertelmes" lennel, kozben csak a szad nagy. a szemelyiseg tipusoddal kerkedsz, mint vmi statuszszimbolum ugy oda illezted mindenhova, tipik tinipicsak csinaljak ezt, ez nalam nem az eretseg jele, hanem az ellentete.
2022. nov. 21. 20:05
 49/49 anonim válasza:
A természetben a jóság főként a vérrokonoknak szól, még ott is túlzás ennek hívni, nem? A saját leszármazottait védi az egyed. De még azokat is csak bizonyos korlátok között. A jóság inkább emberi találmány, nem? Mi is csak próbálkozunk meghaladni a saját önző meghatározottságunkat, néha egész jól sikerül, ha egyéb dolgok rendben vannak a Maslow-ban. Bereczkei Tamás evolúciós pszichológussal van egy interjú a youtube-on, ott szó esik az önzésről / önzetlenségről az embereknél, állatoknál, ha érdekel, keress rá.
2022. nov. 22. 11:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!