Logikus, normális zseni fiúk beszélgetni? (Fiú vagyok nohomo)
Intj fiú vagyok. Normális, érett, sztoikus fiú barátokat szeretnék, legfőképp hosszútávra. De ez majd kialakul. Nem vagyok meleg.
Szerintem úgy lehet leghatékonyabban túlélni mindent ha van saját közösséged akik azonos elveket vallanak. Én a természet törvényeit követem és azt terjesztem. Tehát a jóságot.
Egy önmagát művelő (akármilyen formában) emberrel akarok eszmecseréket folytatni és fejlődni. Spirituális, azon belül hermetikusnak vallom magam de nem elvaras hogy te is ilyen legyél, csak az hogy a tudásra nyitott légy. Nem akarlak semmiről se meggyőzni, azt akarom önmagad legyél. De a saját latasmodom ki fogom fejezni, és nem itelkezek feletted, csak érezd jól magad ez a fő.
Inkább fiúkkal akarok beszélgetni.
Bizony, meg fogom mondani ha valaki nem alkalmas barátnak. Mert az erőforrásaim és a figyelmem csak arra szánom aki érdemes rá. Ehhez kell egy értelmi szint, például az ítélkezés jelentését érdemes tudni.
Érdemes továbbá erősen logikusnak lenni hogy ne érzelmileg reagáljon a másik, vagy olyan érzelmi világgal rendelkezni hogy képes a saját tudatalattija feltételezésein túl jutni.
A gyakorisok 99%a nem lesz megfelelő. Annak a kevés embernek írok aki alkalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!