Valaki beszélgetni családi gondokról? Annyira a padlón vagyok hogy annyira felszeretnék hívni valakit hogy ki adjam magamból de nincs kinek. Mármint lenne de nem hiányzik hogy a szüleim vissza halják remélem helyesen írok kicsit berugtam
Figyelt kérdés
2022. nov. 16. 23:31
31/31 A kérdező kommentje:
Igen akik rám írtak azoknak írtam vissza... mert rám írtak azok gondolom kiváncsiak is mi is a probléma nyilván nem kis dolog ezért ide nem írom ki. És neharagudjatok de én nem akarok senkit zavarni a próblémámmal ezért írtam csak azoknak akik írtak nekem. De nagyon köszönöm hogy írtatok. Az én problémám tényleg kizárólag családi és annyi minden van bennem hogy az nem igaz.... ide nem fogom le írni.
2022. dec. 23. 00:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!