Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Hogyan szólítsak meg egy lányt?

Hogyan szólítsak meg egy lányt?

Figyelt kérdés
Minden reggel amikor suliba megyek látom a buszon, sosem merek mellé ülni de mindig észreveszem ha nem akarom akkor is azon kapom magam hogy őt nézem... Megszeretném ismerni de sosem ment a "csajozás" Hogy szóljak hozzá? Csak értelmes választ légyszi... nem akarom elbaszni.
2022. szept. 17. 19:57
1 2
 11/16 anonim válasza:
Szerintem meg a zene hallgatás tipikusan az a jel, hogy mindenki hagyjon békén és ne szóljon hozzám...szóval lehet nem véletlen van a füles benn, mert senkire se kíváncsi. Én sem szeretném, ha zenehallgatás közben zaklatnának a buszon vagy bárhol, hisz ezzel a külvilágot akarja kizárni az adott illető.
2022. szept. 17. 20:40
 12/16 A kérdező kommentje:
Ohh.. akkor meg se próbáljam? :/
2022. szept. 17. 20:45
 13/16 anonim válasza:

Ohh de ez nem mindig van így. Lehet csak azért van a fülébe mert magányos és kell valami amivel elfoglalja magát az út alatt. Ha nem hallgatna zenét akkor egyedül ülne és nézne ki a fejéből. Semmivel se jobb. Ha már üldögél legalább elfoglalja magát a zenével. Mindenesetre ne a buszon szólítsd meg. Azt nem annyira illik. Inkább séta vagy a buszmegállóban majd. Egy fokkal jobb. ^^

Szóval ne aggódj. Ha egy bunkó valaki aki egyedül akar lenni akkor max nem ismerkedtek meg. Viszont ez majd akkor derül ki ha leszólítod. Bíz a legjobb kimenetelbe. :D

2022. szept. 17. 20:58
 14/16 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi hogy újra feldobtál. :D Reménykedem a legjobbakban, de ahogy ismerem a szerencsém meg a külsőm szerintem felejtős.
2022. szept. 17. 21:07
 15/16 anonim válasza:
melyik megye?
2022. szept. 18. 15:45
 16/16 A kérdező kommentje:
Fejér megye, miért?
2022. szept. 18. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!