Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Hogyan szólítsak meg egy lányt?

Hogyan szólítsak meg egy lányt?

Figyelt kérdés
Minden reggel amikor suliba megyek látom a buszon, sosem merek mellé ülni de mindig észreveszem ha nem akarom akkor is azon kapom magam hogy őt nézem... Megszeretném ismerni de sosem ment a "csajozás" Hogy szóljak hozzá? Csak értelmes választ légyszi... nem akarom elbaszni.
2022. szept. 17. 19:57
1 2
 1/16 anonim válasza:
Ugyan ott száll le ahol te? Egy fele mentek? Szokott valakivel beszélgetni a buszon? Vannak barátai akikkel együtt megy? Ugyan ott szálltok fel?
2022. szept. 17. 19:59
 2/16 anonim válasza:
Ha ismered és gyakran találkozol vele akkor talán nem is szolni kéne hanem például:rámosolyogsz,ha leejti a cuccait segítesz felszedni,"véletlenül"meglököd és bocsánatot kérsz.stb de akár egszerű nem csajozós szöveget is használhatsz elsőre aztán majd belemelegedtek.
2022. szept. 17. 20:03
 3/16 A kérdező kommentje:
Ő másik faluban száll fel, utána jövök én, mindig egyedül ül, egyfolytában zenét hallgat, néha ugyan azzal megyünk haza is akkor is zenét hallgat, sosem láttam még a barátnőivel, mútlkor láttam egy sráccal, attól tartok hogy a palija lehetett...
2022. szept. 17. 20:03
 4/16 A kérdező kommentje:
Nem ismerem az a gond, és nagyon tetszik, igaz nem olyan mint a tipikus lányok, hanem csendes. És ez tetszik benne! Annyira szeretnék vele már ismerkedni de sosem merem megszólítani mert félek elbaszom.
2022. szept. 17. 20:04
 5/16 anonim válasza:

Arra nem válaszoltál, hogy ugyan ott szálltok e le. Viszont a lényeg az lenne, hogy ugyan ott szállj le ahol ő. Ilyenkor séta közben oda mehetsz mellé és csak őszintén elmondod, hogy láttad a buszon és nagyon szimpatikus. Ha egy picit is kölcsönös akkor van e kedve ismerkedni.

Régen velem is volt ilyen, de nem mentem volna oda hozzá meg senkihez se. Most felnőtt fejjel már átlátom, hogy egy ilyen egyszerű lépés bőven elég lett volna. Fél tőle az ember meg minden pedig teljesen felesleges. Ha picit is tetszel neki akkor belemegy a dologba és kezdődhet a beszélgetés. Ha pedig nagyon negatívan reagál rá azt látni fogod. Csak őszintén mond meg hogy szívesen ismerkednél vele, de a buszon nem akartad zavarni zenehallgatás közben. Egyébként mit hallgat?

2022. szept. 17. 20:08
 6/16 A kérdező kommentje:
Ugyan ott szállunk le igen, piactéren fehérváron.
2022. szept. 17. 20:10
 7/16 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs mit hallgat, de mindig valami mást szerintem, ugyan abban a megállóban várunk mindig hazafelé, a buszon is hallgatja a zenét oda-vissza.
2022. szept. 17. 20:11
 8/16 anonim válasza:

Na az tökéletes arra, hogy oda menj és leszólítsd. Csak kérdezd meg, hogy nincs e kedve ismerkedni ha már úgyis egy felé mentek és egyedül ül a buszon. Esetleg viccelődhetsz vele, hogy nem csak az ülőhely miatt kérdezed vagy valami.

A zenét pedig tőle kérdezd meg, hogy mit szokott hallgatni. Nem én kérdezem tőled.

2022. szept. 17. 20:29
 9/16 A kérdező kommentje:

Hűű, most így példák alapján amiket elmondtál picit bátrabb lettem hogy mit mondjak. Nagyon nagyon köszi! Megpróbálom hétfőn, nagyon félek mert nem akarom elbaszni de már így sokkal jobb!

Esetleg még valami tanács amire oda figyeljek?

2022. szept. 17. 20:33
 10/16 anonim válasza:
Nem akarlak lehangolni, de én egyszer így odamentem egy csajhoz a vonaton. Bár ne tettem volna, életem egyik legrosszabb tapasztalatát hoztam vele össze, végül kiderült, hogy ritka bunkó és pszichopata is, pedig csendesnek, kedvesnek, ártatlannak tűnt. Remélem, a te kiszemelted normális lesz, bár tapasztalataim szerint sokszor pont ezek a nagyon visszahúzódó(nak) tűnő csajok a legveszélyesebbek.
2022. szept. 17. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!