Hogyan szólítsak meg egy lányt?
Arra nem válaszoltál, hogy ugyan ott szálltok e le. Viszont a lényeg az lenne, hogy ugyan ott szállj le ahol ő. Ilyenkor séta közben oda mehetsz mellé és csak őszintén elmondod, hogy láttad a buszon és nagyon szimpatikus. Ha egy picit is kölcsönös akkor van e kedve ismerkedni.
Régen velem is volt ilyen, de nem mentem volna oda hozzá meg senkihez se. Most felnőtt fejjel már átlátom, hogy egy ilyen egyszerű lépés bőven elég lett volna. Fél tőle az ember meg minden pedig teljesen felesleges. Ha picit is tetszel neki akkor belemegy a dologba és kezdődhet a beszélgetés. Ha pedig nagyon negatívan reagál rá azt látni fogod. Csak őszintén mond meg hogy szívesen ismerkednél vele, de a buszon nem akartad zavarni zenehallgatás közben. Egyébként mit hallgat?
Na az tökéletes arra, hogy oda menj és leszólítsd. Csak kérdezd meg, hogy nincs e kedve ismerkedni ha már úgyis egy felé mentek és egyedül ül a buszon. Esetleg viccelődhetsz vele, hogy nem csak az ülőhely miatt kérdezed vagy valami.
A zenét pedig tőle kérdezd meg, hogy mit szokott hallgatni. Nem én kérdezem tőled.
Hűű, most így példák alapján amiket elmondtál picit bátrabb lettem hogy mit mondjak. Nagyon nagyon köszi! Megpróbálom hétfőn, nagyon félek mert nem akarom elbaszni de már így sokkal jobb!
Esetleg még valami tanács amire oda figyeljek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!