Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan szólítsam le a lányt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szólítsam le a lányt aki tetszik?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy hogyan szólítsam le a lányt aki tetszik? Még sosem beszéltem vele, se interneten, csak valóságban kb 3 mondatot. Mögöttem lévő padban ül, ha számít. Tudnátok valami tippet adni akár interneten, vagy valóságban hogy szóljak hozzá? Előre is köszönöm

2022. ápr. 26. 07:02
 1/9 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem kezdj el bókolni neki. Ne ess túlzásba, de nyugodtan mondhatod, hogy pl ép a pólód, stb. Ezt nagyra fogja értékelni, hihetsz nekem!
2022. ápr. 26. 07:26
 2/9 anonim ***** válasza:
76%

Osztálytárs? Ha mögötted ül?

Ezt simán kihasználhatnád, elég közel van az, aki mögötted ül, rengeteget beszélhettetek volna :(

Nem olyan nehéz az.

Szerintem merj személyesen beszélgetni vele, hiszen ott ül mögötted. Nem kell ahhoz az internethez menekülni hogy legyen valami.

Ügyesen, találj ki valamit, akár sulis témákkal kezdve, és ha vevő a társaságodra, terelheted másfelé is a beszélgetést

2022. ápr. 26. 10:12
 3/9 anonim ***** válasza:
Bocsánat, 1es vagyok, csúnyán elírtam, "szép a pólód"-at akartam írni
2022. ápr. 26. 11:04
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mögötted ül, ez nagyon jó lehetőség. Fordulj hátra hozzá, először kérdezhetsz valamit a sulival vagy az adott órával kapcsolatban, aztán pl. egyik óra után mondj valamit neki az óráról vagy a tanárról, pl. egy vicces véleményt stb. Ha ezeket az apró odaszólásokat rendszeressé teszed, akkor egy idő után ő is elkezd majd beszélni hozzád, mindig köszöntök majd egymásnak, aztán elkezdtek majd a szünetben beszélgetni, megismeritek egymást és azon kapod magad, hogy elhívtad valahova:)
2022. ápr. 26. 13:53
 5/9 anonim válasza:
100%
Gondolom szokott a padtársával beszélgetni. Ha éppen hallod, hogy olyan a téma, amihez hozzá tudsz szólni, akkor tedd (ne félj tőle, hogy hülyeséget fogsz mondani, mindenki szokott), és próbálj meg így dumálni vele egyre többször, aztán már jóval könnyebb, ha van valamiféle beszélgetési kapcsolat köztetek :D
2022. ápr. 26. 14:20
 6/9 anonim ***** válasza:
77%
5 ez kicsit olyan, mintha direkt hallgatózna:D
2022. ápr. 26. 14:50
 7/9 anonim válasza:
100%

5-ös vagyok

Nem tudom, ha előttük ül, akkor szerintem nem olyan fura. Ha egy társaság beszélget, akkor is be kell valahogy kapcsolódni a beszélgetésbe, nekem ez a módszer jól működik, és még sosem vádoltak hallgatózással.

2022. ápr. 26. 15:05
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Te megcsináltad a fogalmazást mára? Milyen lett? Elolvashatnám.Itt van az enyém, mondjál róla véleményt.
2022. ápr. 27. 09:08
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki, adott tanácsot! Jófejek vagytok, jókat írtatok. Holnap megpróbálok bátorságot gyűjteni és odamenni hozzá Köszönöm még egyszer a válaszokat! További szép napot mindenkinek!
2022. ápr. 27. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!