Valaki beszélgetne velem a vezetésről?
Mi gátol meg abban, hogy a kérdésbe beleírd a konkrét kérdést?
Erre való az oldal
Helyedben inkább felkeresnék egy oktatót és vennék pár gyakorló órát...
Nem egy egész tanfolyamot újra, csak pár alkalmat... Többet érne, mint netről kérdezni és az utakon rizikózni a saját és mások életével...
Ha sok évet hagytál ki és nem vagy biztos magadban, vegyél pár gyakorló órát.
A legtöbb autós iskolában van lehetőség jogosítvánnyal rendelkezőknek gyakorolni. Ott legalább szakszerű segítséget kapsz, és az önbizalmad is visszajön.
AMúgy én sem vezettem régóta, eldöntöttem, hogy nem akarok, több okból sem. Anno suli+munka miatt azt hittem nagy szükségem lesz a jogsira, de nem igazán...
Már akkor sem akartam frusztrált autós állompolgárrá válni, nem akartam, hogy olyan legyek mint más, hogy vesz egy autót, és onnantól kezdve kb. mozgásképtelen anékül. Akkor is úgy gondoltam, hogy ha nem muszáj, nem ülnék autóba. De... Ha már ott az autó valakinek, és fizeti utána amit kell, akkor amellett nyilván nem vonatbérletre költ még...Gondolom vettem volna kocsit, akkor én is inkább azt használtam volna.
De mivel annyira szánalmasak azok, akik csak autóval léteznek... Teljesen megváltozik a személyiségük és az aktivitásuk is idővel.
Na ezért nem vettem autót miután lett jogsim... És bár eleinte vezettem néha más autóját, béreltem is külföldön néha. De mikor lejárt a jogsim nem újítottam meg. Mert akkorra már azt éreztem, hogy elfelejtettem sok mindent, önbecsapás is lenne úgy jogsival rendelkezni, és továbbra sem akartam vezetni.
MOst néha jól jönne a jogsi. Évente kb 2 alkalommal. :) Néha bánom, hogy hagytam lejárni, de... Ha meglenne sem lenne etikus úgy forgalomba menni... Nos ha meglenne, akkor néha én is inkább magánban órákat vennék egy oktatótól...
Én a jogsi megszerzése után csak sok évvel később vettem autót.
Elmentem, vettem újra órákat, hamar visszajött a dolog. Neked is ezt javaslom.
Arról nem beszélgetni kell, hanem ha szükséges, akkor órákat venni.
Ajánlom a Jogsi után-t. (jogsiutan.hu)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!