Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Vasúti utazáson szoktatok...

Vasúti utazáson szoktatok ismeretlen személyekkel beszélgetni? Ha igen, miről?

Figyelt kérdés

Belföldi, vagy akár külföldi hosszabb vasúti utazáson szoktatok

beszélgetni ismeretlen személyekkel beszélgetni?

2020. nov. 22. 16:37
 1/6 anonim ***** válasza:
97%

Kezdeményezni nem szoktam, de mások sem nagyon. Ha mégis, akkor sokszor valami külső történés (vonatkésés, bunkó vagy furcsa másik utas , egyéb közjáték) az indító téma, aztán előkerül , ki, hova, miért utazik épp, aztán ebből már további témák is ki tudnak bontakozni. Nemzetközi utakon a közönség is sokszínűbb, vannak eleve nyitottabb, dumásabb világutazók, akik nagyobb eséllyel megtalálják az embert.

Mindenesetre a legemlékezetesebb beszélgetésen egy veszprémi gyorsvonatok volt, ahol autóbalesetet szenvedett románokkal társalogtam szinte Budapestig olaszul, holott nem is tudok olaszul, de románul sem, ahogyan ők sem ismertek semmilyen számukra idegen nyelvet , az olaszon kívül :)

2020. nov. 22. 16:59
 2/6 anonim ***** válasza:
64%
Nem és nem szeretek beszélgetni
2020. nov. 22. 17:12
 3/6 A kérdező kommentje:

Én is kíváncsi vagyok, kinek bántotta a fantáziáját a válaszod,

a 3/3 választ pontoztam.

2020. nov. 22. 18:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem szoktam. Egyszer volt egy ilyen emlékezetes alkalmam, mert hetente 1× utaztam egy járattal, és 3 alkalommal ugyanazon személyhez ültem "véletlen":).
2020. nov. 22. 20:34
 5/6 anonim ***** válasza:
0%

#3:

Mi a frászt agybajoskodsz, nem mindegy az neked, hány százalékon van? Szard már le. Ezen az oldalon már régóta ez van, szokj végre hozzá, nem tudsz ellene tenni.

2020. nov. 23. 00:44
 6/6 anonim válasza:
Igen, elég sokszor. Több órát szoktam vonatozni, és általában az a vízválasztó, ha valamelyikünk pisilni megy, és megkéri a másikat, hogy nézzen rá a csomagokra, míg vissza nem jön. Utána valahogy mindig beszélgetés lesz. Ki hova megy, honnan jön, aztán alakul.
2020. dec. 17. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!