Vasúti utazáson szoktatok ismeretlen személyekkel beszélgetni? Ha igen, miről?
Belföldi, vagy akár külföldi hosszabb vasúti utazáson szoktatok
beszélgetni ismeretlen személyekkel beszélgetni?
Kezdeményezni nem szoktam, de mások sem nagyon. Ha mégis, akkor sokszor valami külső történés (vonatkésés, bunkó vagy furcsa másik utas , egyéb közjáték) az indító téma, aztán előkerül , ki, hova, miért utazik épp, aztán ebből már további témák is ki tudnak bontakozni. Nemzetközi utakon a közönség is sokszínűbb, vannak eleve nyitottabb, dumásabb világutazók, akik nagyobb eséllyel megtalálják az embert.
Mindenesetre a legemlékezetesebb beszélgetésen egy veszprémi gyorsvonatok volt, ahol autóbalesetet szenvedett románokkal társalogtam szinte Budapestig olaszul, holott nem is tudok olaszul, de románul sem, ahogyan ők sem ismertek semmilyen számukra idegen nyelvet , az olaszon kívül :)
Én is kíváncsi vagyok, kinek bántotta a fantáziáját a válaszod,
a 3/3 választ pontoztam.
#3:
Mi a frászt agybajoskodsz, nem mindegy az neked, hány százalékon van? Szard már le. Ezen az oldalon már régóta ez van, szokj végre hozzá, nem tudsz ellene tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!