A nénikék miért mindig az út szélén a kanyarban szeretnek megállni beszélgetni? :-)
Figyelt kérdés
2013. nov. 8. 13:06
1/12 Sinead válasza:
Nem tudom hol laksz, de itt a főút kellős közepén beszélgetnek! Biztosan régiónként változik úgy, mint a kiejtés.
2/12 anonim válasza:
Azok nem nenikek, hanem terfigyelo kamerak es igy mindket oldalt 100%-osan belatjak. :)
3/12 A kérdező kommentje:
Kertvárosban lakom, ahol egyébként van járda.
2. Ez jó :-D
2013. nov. 8. 13:15
4/12 Dörmögő válasza:
Mifelénk azért mert a zebránál már nincs hely. Ott is mindig beszélget valaki és ha megállok akkor integet hogy ő nem is akar átmenni, én elhajtok ők meg beszélgetnek ugyanott tovább.
5/12 anonim válasza:
Nem csak a nénikék jellemzője ez. A lakóhelyemen mindenki az utca közepén csalinkázik, trécsel, focizik, tollasozik, gördeszkázik. (Mit hagytam ki?) A helyi autósoknak nem szokott gondot okozni, csak az idegeneknek. Falusias itt a hangulat, noha a főváros peremkerülete.
Bringás társasággal járjuk az országot, meg a környező országokat. Sajnos a csapat is nagyon jó érzékkel választja ki a legrosszabb helyeket a többiek bevárására. Pl. kanyarban. Mindig mondom, hogy nem csak szabálytalan, de nagyon veszélyes is, de semmit nem ér.
6/12 A kérdező kommentje:
Ez így van. Engem is a balesetveszély miatt zavar. Bár én már óvatosan kanyarodok be, mert számítok rájuk, de aki nem az utcánkban lakik csak arra "téved" sokuk úgy ront be, hogy le sem lassít. Sajnos sokan úgy vannak vele, hogy csak az autósnak kötelessége figyelni, "mer' van azon kormány meg fék".
2013. nov. 8. 14:21
7/12 anonim válasza:
Mert 40 évvel ezelőtt is ott álltak meg csacsogni.. Csak akkor még lovaskocsik kanyarodtak,nem kamionok,amik beletapossák a nénikét az aszfaltba,csak Ők ezt nem fogják fel.. Mert még mindig azt hiszik hogy a 60-as években járunk,és nem tudják azt megállapítani hogy ma már legalább 50 szer annyi autó szaladgál,és 50 szer annyi veszély leselkedik rájuk.. De ugyanez vonatkozik a falusi biciklisekre is,akik nem veszik észre hogy amikor tekernek a főúton a boltba,legalább 30 jármű nem tud miattuk továbbhaladni.
8/12 anonim válasza:
Én rádudáltam azt félre ugrott...szerencsétlen nyuggerek:D
9/12 anonim válasza:
Én meg elvenném a jogsit attól aki dudál, a nyuggerezőt meg képen törölném.
10/12 anonim válasza:
A balesetek elkerülése érdekében a kürt használatára van szükség. Kedves előző, akkor üsse el? Ha már a nyugdíjas másra nem figyel fel, csak a kürtre, jól le kell kürtölni a fejét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!