Személygépkocsival közlekedik. Az Ön előtt haladó motoros kanyarban kicsúszik. Megáll segítséget nyújtani. A sérült bukósisakja sérült, bal könyökét fájlalja, nagyon nehezen mozgatja. Mit tesz?
Nemtudom de ha elrontod akkor is megadják. Én 3-ból egyet se tudtam mégis megadták.
Meg mindenkinek. Ez elsősegély ezen nem kell parázni :D
Attól függ, hogy mennyire sérült, mivel fájlalja a könyökét, akkor a fejét annyira csak nem verhette be:P
Meg kell kérdezni, hogy esetleg mije fáj még, ha durva elváltozás nem látható,akkor a könyökét Desault kötéssel(2db háromszög kendővel) kell rögzíteni.
A sisakot óvatosan el lehet távolítani, hiszen magánál van, de mivel megütötte a fejét is, ezért le kell fektetni, nehogy elszédüljön ha fel áll.
Szerintem,de ez nem a hivatalos válasz. :)
Nem bánnám ha kicsit szigorúbb lenne ez a vizsga jól jöhet akár otthon is, ha történik valami, de így szinte értelmetlen.Mindenkinek annyi csak a célja, hogy átvergődjön rajta.
Sok sikert a vizsgához!
Mivel magánál van ezért megkérdezem hogy van-e további fájdalma. A sérült testrészt nyugalomba helyezem. Valószínüleg törést szenvedett. Biztosítom a helyszínt, mentőt hívok. A bukósisakot nem veszem le az esetleges nyak, gerincsérülés miatt.
Igazából ennyi az egész, csak mondjuk a sorrend más.
Megállok, kérdezgetem mi van vele, mentőt hívok. Ha meg vmi jó csaj akkor még bekísérem a kórházba.
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!