Nem csinálunk egy incel találkozót?
Oké, elárulom az igazat.
Arra lettem volna kíváncsi, hogy ha van egy kezdeményező, akkor is mindenki passzív marad-e.
Mivelhogy egyébként mindenhol azt olvasni ilyen kérdések alatt, hogy megjósolnak az incelek egy közelgő háborút, forradalmat, nagyratörő incelpártot, és akkor lépnéni fognak ők is. Addig meg semmit se tennének több okból se. De úgy látom még a legelső lépésnek se tennének semmit. Pedig itt nyilván senki se lenne terroristának nyilvánítva, senki se lépne fel agresszívan, szimplán egy férfiakból álló társaság valahol összegyűlik. Ez a világ legtermészetesebb dolga.
Arra a kérdésre, hogy mit csinálnátok és miért beszélgetének, pedig egész egyszerűen a szóban van a megfejtés. Mert az incelközösség eredetileg nem a habzó szájú, nők jogait csorbító, kasztrendszerért síró fórum kéne legyen, hanem pont egy effektív egymást és önsegítő támaszközösség. Tapasztalatmegosztás, és baráti terápia.
A magam részéről tényleg csak annyit akartam volna megnézni, hogy lenne-e ebből valami ha akár egy idegen kéz megszervezné. Illetve, hogy tényleg ismert-e az incelkultusz eredete. Látszólag nem. Igazából nem lepődtem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!