Nem értem, hogy miért nem lehet nőkkel barátkozni? 30 F
Én megértem mindkét oldalt.
Van egy szuper barátom, tizenpár éve. Túrázunk, fotózunk együtt, beszélgetünk, nevetünk, ugratjuk egymást. Sosem akartunk egymástól semmit. Volt hogy nem talákoztunk egy évig, de ugyanonnan folytattuk ahol legutóbb abbahagytuk.
Volt más jelentkező is. Már az elején gyanús volt, de biztosított róla, hogy természetesen nem akar semmit. Kirándultunk, beszélgettünk, társasoztunk. Aztán mégis többet akart volna. Vérig sértődött, hogy én meg nem.
Szóval ez bonyolult mint minden emberi kapcsolat. A dolgokat meg meg kell beszélni. Azt is ha nem megy tovább. Nem megsértődni, duzzogni.
De ez is kettőn áll. :)
Komám! Szeretnélek megkérni arra, hogy a szemétségeket hagyjuk abba.
Írjál ki te is egy kérdést és az alatt piszkoljál.
Sajnos rengeteg nő teli van sérelemmel és ezzel csak a férfiak és magad ellen dolgozol folyamatosan. Nemhogy szexre való partnered, de még női férfi barátságot sem fogsz ápolni hosszútávon soha a legtöbb ilyen férfiakat sérelmezett nőn múlik. Már pedig vannak egy pár itt. Szóval légyszíves, menj máshova.
Na, kedves kérdező!
Itt a válasz a kérdésedre a #27-nél.
(Hozzáteszem van férfi barátom, aki nem ilyen.)
Gratulálok. Látom nem tartod tiszteletben a kérdésemet.
Ezzel pedig csak magadat minősíted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!