Nem értem, hogy miért nem lehet nőkkel barátkozni? 30 F
“Akit férfiként akár az anyagi külsőségek, akár a kinézet, akár a stílus miatt egy nő nem tud elfogadni, azt haverként, barátként lehet hogy eltudja.”
Nekem nem kell olyan a körömbe, aki nem fogja fel, hogy a nem az nem és “barátként” lemenne kutyába pitizni, hogy majd talán egyszer. Az ugyanis nem barátság, ahol az egyik fél potenciális párként tekint a másikra.
Félre értessz.Te azt hiszed, hogy én azért keresem a barátságot nővel, hogy rá tudjak mászni?
Már bocsánat, de elég gáz, ahogy gondolkozol.
Ezt pontosan azért írtam, mert a másik oldalnak nem úgy kéne barátkoznia, hogy azzal összefüggésben a partnerét keresi.
Vagyis nem számít, ha nem olyan a barát férfiként, mint amilyen társat elképzelne magának. A barát, az barát és úgy jó ahogy van. A férfi meg mondjuk legyen olyan majd az életébe akit szeretne.
Ez hazugság. Már bocsáss meg, de nem dugni szeretnék, hanem barátkozni.
Nem jól gondolkozol, mert ha veled például valaki dugni akar, akkor bukik a barátság és minden más is. Szóval nem oké, amit írsz. Ennek nincs értelme, legalábbis egy normális ember felfogásában nincs.
Te miről beszélsz? Én szeretnék végre találni egy olyan nőt, akivel tényleg mindet megtudok beszélni, eljárunk együtt, akár csoportosan több nővel is
színházba, úszni, focizni, túrázni és tényleg nem keressük a konfliktust meg a mellébeszélést, hanem tartjuk magunkat ahhoz, amiben megállapodtunk.
Most bocsánat, de én nem vagyok se gazdag, se durván kigyúrt adonisz.
Attól tartani, hogy biztos belém esnek, szerintem nem kell.
Nem értem, hogy engem , mint egy ismeretlen embert miért gyanusítanak meg a nők azzal, hogy biztos a dugás miatt akarok velük barátkozni.
Nem vagyok impotens, én is emberből vagyok, érzésekből állok, nehezebb pillanataimban gondolok rá, hogy jó lenne valakivel, de hát ez csak egy dolog. Már tényleg bocsánat, nem akarok nagyképű lenni, de nem csak a női test megfogása és megdugása a legfontosabb minden áron.
Nagyon elvannak ezzel szállva, hogy egyből elítélnek mindenkit.
Véletlenül sem lehet beszélni anélkül, hogy ne azt vennék alapul, hogy a férfi mindenáron dugni akar. És ezért barátkozik. A pofám leszakad, komolyan.
Az a helyzet, hogy ugyanazt csinálod, mint a "nők", általánosítasz, mert valaki azt írta, amit.
Miközben írtuk páran, nők, hogy nem értünk velük egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!