Nem értem, hogy miért nem lehet nőkkel barátkozni? 30 F
Azért, mert egyes nőkkel nem lehet barátkozni, ne vegyél mindenkit egy kalap alá :) Nem volt szerencséd idáig, de azért vagyunk még bőven. Én nőként találtam itt olyan férfiakat, akikkel simán el lehet dumálni bármiről, van akiről tudjuk, hogy néz ki a másik, van akinek még a nevét sem tudom, mert neki így kényelmes :)
Van, aki idővel megunja, van akivel hónapok óta szinte naponta váltunk üzenetet.
Hát férfi, haverjaim, barátaim már vannak.
Ezt a női férfi barátságot meg úgy képzelem el, hogy valamikor, valamikor üzenetekben, valamikor videóhívásban beszélünk. Vagy csinálunk közös programot.
Lehet. Mért ne lehetne?
Közös érdeklődés kérdése.
Meg nyilván hogy egyik oldalról se legyen vonzalom, mert az már kellemetlen, ha viszonzatlan, így hosszú távon nem kezelhető.
Pl. ha mindketten szerettek túrázni, vagy moziba járni vagy hasonlók az simán működhet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!