Hol tudnék hozzám hasonló kalandvágyó férfiakkal, nőkkel ismerkedni? Először is barátkozni szeretnék. Olyan emberekkel szeretnék megismerkedni, akik szeretnek messzire utazni és tudnak angolul.
Figyelt kérdés
2021. júl. 2. 12:39
1/35 A kérdező kommentje:
Jelenleg csak könyvtári gépről tudom megoldani az internetezést, mert most házfelújítás miatt szét van pakolva minden, a router is ki van kötve, szóval nem tudok a laptopomról netezni. Sajnos okostelóm nincsen, így legközelebb csak jövő héten tudok írni azoknak, akiknek felkeltettem az érdeklődését a kérdésemmel. A privátokra is válaszolok 3 napon belül, ha valaki ír, akkor elnézést kérek, hogy nem tudok rögtön válaszolni.
2021. júl. 2. 13:16
2/35 anonim válasza:
Azért okosteló nélkül elmenni messzire utazni...
2021. júl. 2. 16:14
3/35 anonim válasza:
Elég érdekes :D
Én biztonság kedvéért felhívnám az öreg Liam Neeson-t xD
2021. júl. 2. 18:49
4/35 anonim válasza:
Okosteló nélkül elég hippis lehet a hangulat... Már csak egy régi VW furgon kéne😂😁
2021. júl. 2. 22:38
5/35 anonim válasza:
angolul egyáltalán nem beszélsz
2021. júl. 2. 23:29
6/35 A kérdező kommentje:
Szerintem nem kell okosteló ahhoz, hogy az ember utazni tudjon. Inkább pénz, repülőjegyek és angol tudás kellenek hozzá.
2021. júl. 6. 12:16
7/35 A kérdező kommentje:
4-es nem vagyok hippi, soha sem voltam. Én voltam neonáci, rocker, szerettem a gangster rap-et, meg szimpatizáltam bizonyos emberekkel, szervezetekkel, de hippi az nem voltam soha. Amúgy ahova én utazni fogok, oda nem lehet eljutni kocsival, csak hajóval, vagy repülővel.
2021. júl. 6. 12:22
8/35 A kérdező kommentje:
Remélem olyan emberek is reagálnak a kérdésemre, akiket érdekelne egy közös utazás. Amúgy nem vagyok emberrabló, sem gyilkos, sem csaló, sem aberrált, sem valami egyéb beteg f.a.s.z. Én csak útitársat keresnék.
2021. júl. 6. 12:29
9/35 anonim válasza:
" nem vagyok emberrabló, sem gyilkos, sem csaló, sem aberrált, sem valami egyéb beteg f.a.s.z. "
" Én voltam neonáci"
Valahogy nem üti egymást a kettő?:D
2021. júl. 6. 12:32
10/35 A kérdező kommentje:
Nem üti szerintem egymást a kettő. Sosem bántottam senkit, csak gyűlöltem, meg gyűlölöm a romákat a viselkedésük, mentalitásuk, illetve régebben a származásuk miatt is gyűlöltem őket. Sokat szemétkedtek velem szóval ez van. Jogosan utálom őket.
2021. júl. 6. 12:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!