Hol tudnék hozzám hasonló kalandvágyó férfiakkal, nőkkel ismerkedni? Először is barátkozni szeretnék. Olyan emberekkel szeretnék megismerkedni, akik szeretnek messzire utazni és tudnak angolul.
Figyelt kérdés
2021. júl. 2. 12:39
11/35 anonim válasza:
És hova szeretnél utazni, ahol nem látod szükségét az okostelefonnak?
2021. júl. 6. 12:35
12/35 A kérdező kommentje:
11-es válaszoló én első sorban Európán kívülre szeretnék eljutni, pl. Csendes-óceáni térség szigeteire. De részleteket fölöslegesen nem írok most le, ha valaki azért érdeklődik, mert lenne az útitársam az írjon nekem privátban.
2021. júl. 6. 12:38
13/35 A kérdező kommentje:
Amúgy mi bajotok van a nyomógombos, régi telefonnal? Én speciel nem igénylem, hogy okostelót vegyek magamnak.
2021. júl. 6. 12:40
14/35 anonim válasza:
Talán mondjuk mert 3 perc alatt foglalok vele szállást akárhol? Bármikor láthatom, hova érdemes beülni enni egyet? Látom, mikor indul a vonat, a repülő,a busz, és jegyet is tudok rá venni? Használhatom térképként, ingyen beszélhetek vele bárkivel alkalmazásokon keresztül? Tényleg tök gáz az okosteló.
2021. júl. 6. 12:45
15/35 A kérdező kommentje:
A kérdés nem a telefonokról szól. Én speciel s.z.a.r.o.k rá, hogy mire lehet használni az okostelókat. Én csak útitársakat keresek és ennyi. Az útitársaim természetesen hozhatnak okostelót magukkal, mert mindenki azt visz az útra, amit szeretne. De hagyjuk már abba a telefonokról való beszédet a kérdésem alatt.
2021. júl. 6. 12:49
16/35 anonim válasza:
És persze beszállókártyát, becsekkolást intézhetek, a pénzügyeimet rendezhetem... Különböző applikációkkal jelentős kedvezményeket kaphatok, hűségprogramokban pontokat gyűjthetek... Praktikusan és anyagilag is nagyon hasznos.
2021. júl. 6. 12:49
17/35 A kérdező kommentje:
Feladom. XD
2021. júl. 6. 12:51
18/35 anonim válasza:
DE, ez elég cringe, a mai világban ismeretlenül valaki el akar hivni a Csendes óceán szigeteire úgy, hogy egy normális telefonja sincs.
2021. júl. 6. 12:52
19/35 anonim válasza:
Sziasztok, ex-neonáciként keresek embereket csendes-óceáni útra. Angolul tudj, ha érdekel, dobj egy smst.
2021. júl. 6. 12:54
20/35 A kérdező kommentje:
Szerintem az emberek megváltozhatnak, ha akarnak. Az, hogy náci voltam, az a múltam és az embert nem a múltja, hanem a viselkedése alapján kell megítélni szerintem.
2021. júl. 6. 12:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!