Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Hol tudnék hozzám hasonló...

Hol tudnék hozzám hasonló kalandvágyó férfiakkal, nőkkel ismerkedni? Először is barátkozni szeretnék. Olyan emberekkel szeretnék megismerkedni, akik szeretnek messzire utazni és tudnak angolul.

Figyelt kérdés

2021. júl. 2. 12:39
1 2 3 4
 21/35 anonim válasza:
Mégis szükségét érezted, hogy leírd ide.:)
2021. júl. 6. 12:57
 22/35 A kérdező kommentje:
Nem éreztem szükségét, csak mondtam, hogy voltam több minden is, de hippi nem.
2021. júl. 6. 12:59
 23/35 anonim válasza:
Mit dolgozol kérdező?
2021. júl. 6. 13:00
 24/35 anonim válasza:
Mielőtt kidőlsz a nevetéstől, és feladod, megnézhetnéd a timestampet: a telefonokra vonatkozó második válasz azalatt íródott, mialatt te arról írtál, hogy nem akarsz elmélyedni a témában...
2021. júl. 6. 13:01
 25/35 anonim válasza:
Milyen nyelveken beszélsz, milyen szinten? Vezetsz-e biztonsággal mind a jobb, mind a bal oldalon? Jártál már korábban a térségben? Van valós anyagi fedezeted a tervedhez? Ezek ismeretében tisztábban láthatnának a potenciális érdeklődők.
2021. júl. 6. 13:06
 26/35 A kérdező kommentje:
Nem dolgozok tavasz óta, de van így is pénzem, meg lesz is pénzem. Bűnöző sem vagyok, de a munkát is meguntam. Amúgy kis fizetésekért dolgoztam már több helyen is, de jól fizető állásom sosem lesz, mivel csak érettségim van. Diplomám nincsen, mert sok tantárgyból hülye voltam, egyedül a történelmet kenem vágom. De a matekból, irodalomból, fizikából, kémiából s.z.a.rul teljesítettem, még nyelvből voltam közepesen jó. Amúgy kis koromban régész, vagy történész szerettem volna lenni, mert érdekelnek a régészeti leletek, főleg a kihalt állatok, meg érdekelnek a földtörténeti korok,, háborúk, de a fegyvereket is szeretem és szívesen lennék katona is, csak katona sem lehetek, mivel tesiből sem voltam jó, szóval elhasalnék a kiképzésen.
2021. júl. 6. 13:08
 27/35 anonim válasza:
Főnyeremény!
2021. júl. 6. 13:10
 28/35 A kérdező kommentje:
Angolul tudok beszélni, de nem túl sokat, inkább rövidebb mondatokkal tudok kommunikálni, szóval hosszasan és anyanyelvi szinten nem megy a nyelv. A németből tudok még alap dolgokat és ennyi. Vezetni nem szoktam, mert nincsen autóm. De különben is repülővel kell oda menni, ahova akarok, mert kocsival elég nehéz az óceánon közlekedni. xd A térségben sosem jártam még, mert szegény családból származom és nem volt nagyon lehetőségem arra, hogy utazzak. Eddig csak Németországban, Franciaországban, Angliában, Belgiumban, meg Görögországban jártam. Jelenleg van közel 1 millió megtakarított pénzem. Ehhez még tudok gyűjteni. Nem vagyok gazdag, de szeretnék én is eljutni egy-egy szép helyre az életem során. Szóval gyűjtöm a pénzt még egyenlőre.
2021. júl. 6. 13:19
 29/35 A kérdező kommentje:
Nem vagyok főnyeremény, de nem feleséget keresek a gyakorin, hanem ahogyan a kérdésben is írtam, én először is barátkozni szeretnék és útitársakat keresek.
2021. júl. 6. 13:23
 30/35 anonim válasza:

Ez mindenképpen szükséges lesz. Nekem a férjem új-zélandi, éltünk ott is, és aránylag sokat utaztam a térségben, és őszintén, jó tanácsként mondom, nem okoskodásként hogy a helyi sajátosságok miatt valóban javasolt az okostelefon, sok esetben papíralapú jegyvásárlás nem is kivitelezhető. Vagy éppen nem tudod hol kinyomtatni a visszaigazolásodat vagy beszállókártyádat.

Mivel nem konkretizáltad, pontosan hova szeretnél menni, abból indultam ki, hogy több szigetre és nem csak a legkisebbekre, így habár oda valóban repülővel jutnál el, a helyszínen szükséges de legalábbis praktikus lenne az autóbérlés.

Alapvetően azt tanácsolnám, hogy még gyűjtsd a pénzt, és tanulj angolul, mert sajnos nem olcsó mulatság, ha valóban sok mindent megnéznél.

2021. júl. 6. 13:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!