Hol tudnék hozzám hasonló kalandvágyó férfiakkal, nőkkel ismerkedni? Először is barátkozni szeretnék. Olyan emberekkel szeretnék megismerkedni, akik szeretnek messzire utazni és tudnak angolul.
Figyelt kérdés
2021. júl. 2. 12:39
21/35 anonim válasza:
Mégis szükségét érezted, hogy leírd ide.:)
2021. júl. 6. 12:57
22/35 A kérdező kommentje:
Nem éreztem szükségét, csak mondtam, hogy voltam több minden is, de hippi nem.
2021. júl. 6. 12:59
23/35 anonim válasza:
Mit dolgozol kérdező?
2021. júl. 6. 13:00
24/35 anonim válasza:
Mielőtt kidőlsz a nevetéstől, és feladod, megnézhetnéd a timestampet: a telefonokra vonatkozó második válasz azalatt íródott, mialatt te arról írtál, hogy nem akarsz elmélyedni a témában...
2021. júl. 6. 13:01
25/35 anonim válasza:
Milyen nyelveken beszélsz, milyen szinten? Vezetsz-e biztonsággal mind a jobb, mind a bal oldalon? Jártál már korábban a térségben? Van valós anyagi fedezeted a tervedhez? Ezek ismeretében tisztábban láthatnának a potenciális érdeklődők.
2021. júl. 6. 13:06
26/35 A kérdező kommentje:
Nem dolgozok tavasz óta, de van így is pénzem, meg lesz is pénzem. Bűnöző sem vagyok, de a munkát is meguntam. Amúgy kis fizetésekért dolgoztam már több helyen is, de jól fizető állásom sosem lesz, mivel csak érettségim van. Diplomám nincsen, mert sok tantárgyból hülye voltam, egyedül a történelmet kenem vágom. De a matekból, irodalomból, fizikából, kémiából s.z.a.rul teljesítettem, még nyelvből voltam közepesen jó. Amúgy kis koromban régész, vagy történész szerettem volna lenni, mert érdekelnek a régészeti leletek, főleg a kihalt állatok, meg érdekelnek a földtörténeti korok,, háborúk, de a fegyvereket is szeretem és szívesen lennék katona is, csak katona sem lehetek, mivel tesiből sem voltam jó, szóval elhasalnék a kiképzésen.
2021. júl. 6. 13:08
27/35 anonim válasza:
Főnyeremény!
2021. júl. 6. 13:10
28/35 A kérdező kommentje:
Angolul tudok beszélni, de nem túl sokat, inkább rövidebb mondatokkal tudok kommunikálni, szóval hosszasan és anyanyelvi szinten nem megy a nyelv. A németből tudok még alap dolgokat és ennyi. Vezetni nem szoktam, mert nincsen autóm. De különben is repülővel kell oda menni, ahova akarok, mert kocsival elég nehéz az óceánon közlekedni. xd A térségben sosem jártam még, mert szegény családból származom és nem volt nagyon lehetőségem arra, hogy utazzak. Eddig csak Németországban, Franciaországban, Angliában, Belgiumban, meg Görögországban jártam. Jelenleg van közel 1 millió megtakarított pénzem. Ehhez még tudok gyűjteni. Nem vagyok gazdag, de szeretnék én is eljutni egy-egy szép helyre az életem során. Szóval gyűjtöm a pénzt még egyenlőre.
2021. júl. 6. 13:19
29/35 A kérdező kommentje:
Nem vagyok főnyeremény, de nem feleséget keresek a gyakorin, hanem ahogyan a kérdésben is írtam, én először is barátkozni szeretnék és útitársakat keresek.
2021. júl. 6. 13:23
30/35 anonim válasza:
Ez mindenképpen szükséges lesz. Nekem a férjem új-zélandi, éltünk ott is, és aránylag sokat utaztam a térségben, és őszintén, jó tanácsként mondom, nem okoskodásként hogy a helyi sajátosságok miatt valóban javasolt az okostelefon, sok esetben papíralapú jegyvásárlás nem is kivitelezhető. Vagy éppen nem tudod hol kinyomtatni a visszaigazolásodat vagy beszállókártyádat.
Mivel nem konkretizáltad, pontosan hova szeretnél menni, abból indultam ki, hogy több szigetre és nem csak a legkisebbekre, így habár oda valóban repülővel jutnál el, a helyszínen szükséges de legalábbis praktikus lenne az autóbérlés.
Alapvetően azt tanácsolnám, hogy még gyűjtsd a pénzt, és tanulj angolul, mert sajnos nem olcsó mulatság, ha valóban sok mindent megnéznél.
2021. júl. 6. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!