Van még fent valaki? Mit csináltok, hogy nem alszotok épp?
Kedves előző, ne feledd, ha egy kórházi katona azt mondja majd neked (eljön az az idő), hogy kettő meg kettő az öt, akkor fogadj szót neki és engedj az erőszaknak. :) Tudod, fegyver van náluk, kedvesen, magas érzelmi intelligenciájukkal védik az emberek egészségét. Sőt, van ürügy is részükről, hiszen megkapták a részletes utasítást fentről.
Én személy szerint örülök, hogy szeretet és megértés uralkodik a Földön. És annak is örülök, hoyg kettő meg kettő az öt. A tév-ben is annyiszor elmondták már, hogy kettő meg kettúő az öt, vakon hiszek a tévének, és a tévében szereplő lefizetett szakembereknek. A többi szakember válazán viszont elsem gondolkodom, mert tipikus nyárspolgár vagyok. Szívesen meghallgatom az ellenérveket, be-e-e-e-e-e lehet bizonyítani számomra, hogy nincs igazam. Más kérdés, hoyg ilyenkor kapom ellő a jóóóó öreg erőszakot. :) Ugye, hoyg én vagyok az okosabb? :) Kettő meg kettő az öt.
Én pedig álmomban felrobbantam miután kaptam egy hát lövést. Nemtudom mit álmodtam, de még érzem a hátamban..
Úgyhogy már nem is alszok 3 óta. Hálistennek vasárnap van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!