Van még fent valaki? Mit csináltok, hogy nem alszotok épp?
Én pedig gondoltam elütöm az időt valamivel, várom a Copa America döntőt, ami 2-kor lesz.
Azt hiszem te rosszabbul jártál. :D hétvégén, hajnalban melózni...
Uh.. az sem túl jó.
Egyszer pont ezen gondolkoztam, amikor láttam egy biztonsági őrt egy nem túl forgalmas helyen. Volt egy konténerje, abban volt, néha kijött körülnézni és ennyi.
Mit lehet ilyenkor csinálni, hogy ne golyózzon be az ember?! Meg mit szabad?! Gondolom filmezés kilőve. Plusz attól el is álmosodik az ember. Marad max a telefon nyomkodása vagy olvasás.
Ne érezd magad frusztráltnak, kedves kérdező. Mi megértünk téged. Azokat is megértem, akit csak őgy lehülyézünk. Épp ezért hülyézzük le! Ez egy gyakorikérdések szokás, mi pedig gondolkodás helyett vakon, szokásokat alkalmazunk. Tehát mi vagyunk okosak, mindenki más meg hülye. Szerintem ez egy értelmes hozzáállás, érdemes sokat itt tartózkodni.
A választékos kifejezéseket meg azért használjon, nehogy feltűnjön, hogy egy buta bunkó paraszt vagyok. Bocsánat, most meg épp fingottam. De kár, hogy nem mások orra alá. De ennek legalább örül a többség. Ha segítek abban, amihez értek (pl mert szakmám, és gyakrolati tapasztaltom van), abba viszont belekötnek a laikusok, és még én vagyok az okoskodó. De szerintem igazságosan járnak el. Nyilván.
Miért? Mert csak. Úgy vettem észre, mélyenszántó gondolkodásra vall a "csak"-kal érvelni a gyakorikérdéseken, ezért igyekszem tanulni másoktól érvelési technikát.
Csak. Csak. Csak.
Kezdek belejönni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!