Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » 49 éves nő vagyok, férfiakkal...

49 éves nő vagyok, férfiakkal beszélgetnék (és tényleg beszélgetnék). Nagyon nem vagyok konzervatív, irtó fontos számomra az intelligencia, a tolerancia és a humor. Itt vagytok valahol?

Figyelt kérdés

Téma nagyon sok minden lehet, könyvek, filmek, állatok, egészséges életmód (és hogy hogyan álljunk ellen a kísértésnek, hogy egészséges életmódot folytassunk), emberi viselkedés és tulajdonságok, pszichológia, wikipédia szerkesztése, hogyan lehet egy információ valóságtartalmát ellenőrizni, I. és II. VH, stb. stb.

Ha még egy beszélgetést végig kell a héten csinálnom a barátnőmmel arról, hogy a miért mondta azt, hogy b, vajon arra gondolt-e, hogy c és ha igen, akkor végül miért d lett belőle... én sírva fakadok.

2021. máj. 10. 20:27
1 2 3 4 5
 41/46 A kérdező kommentje:

És természetesen fogalmam sincs, hogy ki kérdez és válaszol, mivel a válaszoknál nem szerepel nick. (Nem tudom, miért írtad, hogy "azokat nem tőlem kérdezted", mivel mindenkire vonatkoztak a kérdések.)

Tehát továbbra is kérdésem (nem tudom kitől, 39-estől), hogy szerinte mik a mai nők és férfiak feladatai, szerepei.

2021. máj. 10. 23:55
 42/46 anonim válasza:

üdv! 25 éves vagyok fogalmam nincs hogy megfelelek-e az intelligens jelzőnek de tégy egy próbát.

az utolsó kommentre válaszolok a többit egyenlőre figyelmen kívül hagyom.

szerintem majdhogy nem meg egyeznek a mai világban a nők és férfiak feladatai. Persze feltételezve az egyenjogúságot minden téren az az a nőnek nem a konyhában a helye ez legjobban azzal tudom kifejezni hogy nem csak háztartásbeli. Egy pasi ugyan úgy főzhet,takaríthat stb. Viszont gyereket szülni csak nők tudnak (még egyenlőre bár ki tudja lehet fordulhat a kocka a tudomány szerint na meg amennyi páva gyereket látni mostanság) szóval az egyik alapvető feladat a szülés. Direkt nem azt mondtam hogy gyerek nevelés mert ez ugyan úgy mind két szülő feladata,az hogy ki marad otthon hát sok mindentől függhet pl kinek jobb a fizetés,stabilabb a munka helye. A férfinak ilyenkor (is) a védelmező,gondoskodó feladat,szerep jut főleg a terhesség alatt. Alkatából pedig jönnek a ház körüli nagyobb munkák ami nagy fizikumot igényel. Persze lehet bármilyen kerti,vagy ház körüli munka viszont a legtöbb dolgot egy nő is megtudja csinálni. Szóval a vélemény az hogy nincsenek a mai világban teljesen külön feladatok illetve van kivétel de nem számottevő.

2021. máj. 12. 10:05
 43/46 A kérdező kommentje:

42

Köszönöm, hogy írtál! Nekem tetszik, amit írtál, de nem biztos, hogy egyet is értek vele. Ugyanis szégyenszemre fogalmam sincs, hogy mit gondoljak erről a kérdésről. Hol így gondolom, hol úgy. Mindenesetre hoztam olvasnivalót. Érdemes nagyon türelmesen olvasni és nem minden szónál felszisszenni, hogy "ez hülye".

[link]

[link]

Az anya-banya-szűz témával (a képen is ábrázolva vannak, három holdfázissal a fejük felett) vmi nagyon nem stimmel, de még nem néztem utána (hiszen a Holdnak NÉGY fázisa van, az újhold, növő hold, telihold, fogyó hold), ő pedig háromról beszél "a Holdistennő hármas triászát Luna, Diána, és Hekaté testesíti meg" (illetve az anya, a banya és a szűz).

Nekem ezek az írások tetszenek, de aztán az is lehet, hogy holnap már nem fognak tetszeni. Évekkel ezelőtt akadtam rájuk és nagyon sokszor újraolvastam őket. Mindig más érzésekkel.

2021. máj. 12. 12:45
 44/46 anonim válasza:

Szia,Kedves KÉRDEZŐ!

Én 40-éves,vékony,kékszemű pasi vagyok,s szivesen beszélgetnék veled bármiről! Nagyon nyílt vagyok bármire,akár sexuális témákra is! Ha érdekel,írj nyugodtan nekem privit!

2021. máj. 13. 12:44
 45/46 A kérdező kommentje:
Ha akarsz beszélgetni, állok elébe, de írj te kérlek. Én senkinek nem fogok írni, aki akar, megtalál. :)
2021. máj. 13. 13:29
 46/46 anonim válasza:
#2 de egy befásult vén ku»va vagy, azt írod 2. Vh a leírásban, majd ír valaki egy viccet aztán beflegmulsz, hogy téged nem érdekel. Honnan kellett volna tudnia, hogy téged mi érdekel egy tág témán belül. Ku>va unalmas karót nyelt ember lehetsz, ha egy ilyenen így kivágod a hisztit. Szánalom
2022. nov. 6. 10:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!