Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » 49 éves nő vagyok, férfiakkal...

49 éves nő vagyok, férfiakkal beszélgetnék (és tényleg beszélgetnék). Nagyon nem vagyok konzervatív, irtó fontos számomra az intelligencia, a tolerancia és a humor. Itt vagytok valahol?

Figyelt kérdés

Téma nagyon sok minden lehet, könyvek, filmek, állatok, egészséges életmód (és hogy hogyan álljunk ellen a kísértésnek, hogy egészséges életmódot folytassunk), emberi viselkedés és tulajdonságok, pszichológia, wikipédia szerkesztése, hogyan lehet egy információ valóságtartalmát ellenőrizni, I. és II. VH, stb. stb.

Ha még egy beszélgetést végig kell a héten csinálnom a barátnőmmel arról, hogy a miért mondta azt, hogy b, vajon arra gondolt-e, hogy c és ha igen, akkor végül miért d lett belőle... én sírva fakadok.

2021. máj. 10. 20:27
1 2 3 4 5
 31/46 anonim válasza:

#30 megkerestem, valahogy átsiklott felette a tekintetem :)

Habár még mindíg kevésbé irritál egy "lécci", mint egyik-másik ismerősömnél a "sya" vagy újabban a "cya" köszönés írásban :)

2021. máj. 10. 22:41
 32/46 A kérdező kommentje:

29

Vészesen őszinte vagyok.

2021. máj. 10. 22:42
 33/46 A kérdező kommentje:
És ti nem válaszoltok a kérdéseimre? :(
2021. máj. 10. 22:51
 34/46 anonim válasza:
Akkor vészesen őszintén meséld el nekem, hogy mi a véleményed a férfi-női szerepekről a mai társadalomban? Mi a "dolga" ma egy férfinek? És mi egy nőnek?
2021. máj. 10. 22:53
 35/46 A kérdező kommentje:

A smiley senkinek nem szúrja a szemét?

De ezt nézzétek:

[link]

"A “légy szíves” kifejezés közkeletű rövidítését hogyan írjuk helyesen: lécci (ahogy ejtjük) vagy légyszi’ (ahonnan ered)?

A kérdezett szó rövidített alakja nem szerepel szótárban. Ha magánlevélben, SMS-ben írja, bármelyik alak elfogadható. Nagy nyilvánosság előtt vagy hivatalos írásban a teljes alakot célszerű használni, s ennek a helyesírása nem okoz problémát."

Haha.

2021. máj. 10. 22:58
 36/46 A kérdező kommentje:

34

Mivel beszélgetünk és nem spanyol inkviziciót játszunk, ezért lécci te meséld el először, nagyon érdekel. (Tényleg.)

2021. máj. 10. 23:00
 37/46 anonim válasza:
De hát ha egyszer csak én kérdezek?
2021. máj. 10. 23:06
 38/46 A kérdező kommentje:
17-ben én kérdeztem.
2021. máj. 10. 23:10
 39/46 anonim válasza:

Azokat nem tőlem kérdezted, de azért válaszolok!

Tudtommal a tesztoszteron szint a nők libidójára is ugyanolyan hatással van mint a férfiakéra. Tehát minél alacsonyabb, annál kisebb a libidó.

A csókból nem lehet következtetni arra ,hogy milyen lesz a szex. Én például nem szeretem a nyelves csókot, de a szexet nagyon.

Természetesen egy nő nem tudja megállapítani, hogy a neki tetsző férfi milyen lesz az ágyban, maximum csak reménykedik.

A menzeszről nem tudok és nem is akarok beszélni. Köszi a megértést!

2021. máj. 10. 23:22
 40/46 A kérdező kommentje:

Csodálkozom, hogy miért nem akarsz róla beszélni, mert semmi furcsa nincs benne. Élete során egy nő kb. 12-13 éves korától 50 éves koráig minden hónapban menstruál. Kivéve mikor terhes vagy beteg. Ha szereted a szexet, akkor érdekes és fontos információ lehet, hogy nagyon sok nő a menstruáció előtti napokban kifejezetten kívánós.

Egyébként ettől a kérdéstől elzárkózni kábé olyan, mintha nem akarnád tudomásul venni, hogy pisilünk, kakilunk, böfögünk, hányunk, folyik az orrunk, a nőknek tej jön a melléből, amikor szoptatnak, stb. Ezek teljesen természetes dolgok. Egyébként egy nő egészségének igen jó jelzője, hogy rendesen megjön-e a vérzése. Például az anorexiás nőknek elmarad.

A többi válaszodat köszönöm.

2021. máj. 10. 23:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!