49 éves nő vagyok, férfiakkal beszélgetnék (és tényleg beszélgetnék). Nagyon nem vagyok konzervatív, irtó fontos számomra az intelligencia, a tolerancia és a humor. Itt vagytok valahol?
Téma nagyon sok minden lehet, könyvek, filmek, állatok, egészséges életmód (és hogy hogyan álljunk ellen a kísértésnek, hogy egészséges életmódot folytassunk), emberi viselkedés és tulajdonságok, pszichológia, wikipédia szerkesztése, hogyan lehet egy információ valóságtartalmát ellenőrizni, I. és II. VH, stb. stb.
Ha még egy beszélgetést végig kell a héten csinálnom a barátnőmmel arról, hogy a miért mondta azt, hogy b, vajon arra gondolt-e, hogy c és ha igen, akkor végül miért d lett belőle... én sírva fakadok.
10
Igen.
7
Én nem látom a szexualitás szót a kérdésemben, de ha te igen, akkor lécci karikázd be.
13
Neked is: nem látom a szex szót a kérdésben. A nyugdíj még odébb van. Tudod, hogy mi a nyugdíjkorhatár?
Egyébként beszélgethetünk szexről is, miért ne, ha ennyire nagy a kívánalom. Mit gondoltok, a menzesz előtti időben miért olyan kívánós sok nő? Ez utalhat arra, hogy réges régen a nők a menzesz idején voltak fogamzóképesek és innen maradt meg ez a dolog?
Vajon melyik típusú nők libidója magasabb: azoké, akikben inkább a tesztoszteron szint magas (szemben az ösztrogénnel és progeszteronnal) vagy éppen azoké, akikben az ösztrogén és a progeszteron szint magas?
A csókolózás jól előrevetíti, hogy a szex milyen lesz?
Vajon egy nő tisztában van azzal, hogy egy neki tetsző férfivel jó lesz a szex vagy csak feltételezi?
18
Ne haragudj, melyik a te kérdésed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!