49 éves nő vagyok, férfiakkal beszélgetnék (és tényleg beszélgetnék). Nagyon nem vagyok konzervatív, irtó fontos számomra az intelligencia, a tolerancia és a humor. Itt vagytok valahol?
Téma nagyon sok minden lehet, könyvek, filmek, állatok, egészséges életmód (és hogy hogyan álljunk ellen a kísértésnek, hogy egészséges életmódot folytassunk), emberi viselkedés és tulajdonságok, pszichológia, wikipédia szerkesztése, hogyan lehet egy információ valóságtartalmát ellenőrizni, I. és II. VH, stb. stb.
Ha még egy beszélgetést végig kell a héten csinálnom a barátnőmmel arról, hogy a miért mondta azt, hogy b, vajon arra gondolt-e, hogy c és ha igen, akkor végül miért d lett belőle... én sírva fakadok.
20
Kis virágom, téged kihagytalak... Ne haragudj.
"Miben nyilvánul meg, hogy nem vagy konzervatív? És mi a jelentősége a kérdésed szempontjából?"
Ezért: https://www.gyakorikerdesek.hu/ismerkedes__baratkozas__11136.. .
Itt a hölgy konzervatívnak mondja magát és nekem eszembe jutott, hogy ha valami nem vagyok, akkor pl. konzervatív.
Jelentősége talán annyi, hogy mivel nem vagyok konzervatív, nem azt fogom mondani és kérdezni, ami bejósolható, hanem valószínűleg mást. De az is lehet, hogy csak nagyképűsködöm és egy k.rva unalmas ember vagyok, aki mindig polkorrekten viselkedik.
Na igen! Itt már elő is jön a következő kérdésem.
"hogyan lehet egy információ valóságtartalmát ellenőrizni"
Én például hogyan tudnám azt ellenőrizni, hogy a te információid valósak-e önmagadról?
Lehet, hogy még nem látta. Van benne némi rizikó, de mindenki eldöntheti, hogy megéri-e?
Én a nemem miatt diszkriminálva vagyok, de annyira nem izgat a dolog, csak kommenteket olvasok itt :)
22
Ha nagyon sokat gondolkozom azon, hogy milyen vagyok, figyelek arra, hogy mások mit mondanak és őszintén végig tudom gondolni, hogy annak mennyi az igazságtartalma, akkor lesz önreflexióm. Anélkül meg megette a fene az egészet. Hogy te hogyan tudsz bármit is ebből ellenőrizni? Valószínűleg sehogy. Neked van ötleted, hogy hogyan tudod ellenőrizni? És te valós információkkal rendelkezel magadról?
23
He?
Látjátok, nem is kell smiley ahhoz, hogy az ember értse a humort írásban.
A fenti "He?" Például olyan ember szájából (billentyűjéből) nem lehet komoly, akinek fontos az intelligencia.
Rosszul fogalmaztam!
Én nem arra gondoltam, hogy Te valós információkkal rendelkezel- e magadról, tehát, hogy helyes-e az önképed, hanem, hogy amit velünk megosztasz azok valósak-e!( korod, nemed, stb.)
Hogy én valós infókkal rendelkezem-e magamról?
Nem! Nyilván elfogult vagyok magammal szemben.
28: „ A fenti "He?" Például olyan ember szájából (billentyűjéből) nem lehet komoly, akinek fontos az intelligencia.“
Ahogy a “lécci” így leírva sem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!