Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Kinek lett annyi szabadideje...

Kinek lett annyi szabadideje a járvány miatt, amivel nem tud nagyon mit kezdeni? Illetve ki unatkozik annyira, hogy mától (péntek) vasárnapig valamikor átjönne iszogatni, beszélgetni, ismerkedni anélkül hogy megszegnénk bármilyen szabályt.(Bp)

Figyelt kérdés
Csak normális emberek, akik csak jót beszélgetnének, esetleg magányosak. (30 alatt)

2020. dec. 11. 12:30
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
Én unatkozom, de csak muszábóó
2020. dec. 11. 18:23
 12/21 anonim válasza:
Mi?
2020. dec. 11. 18:43
 13/21 anonim válasza:
Melyik kerület?
2020. dec. 11. 21:26
 14/21 anonim válasza:
Itt vok
2020. dec. 12. 03:08
 15/21 anonim válasza:
Bírom mikor a nők az összeaszott agyukkal gondolkodnak, és azt hiszik hogy a férfi agy ugyanúgy működik. Erre itt a férfipélda. Gyökérke...
2020. dec. 12. 09:31
 16/21 A kérdező kommentje:
Az utolsó nem tudom mit szeretett volna ezzel... Nem azt a kérdést tettem fel, hogy ki jönne át ps-ezni a hétvégén, hanem hogy iszogatni beszélgetni és bevallom ezt elsősorban egy lánnyal tudnám elképzelni. Férfi vagyok nem szívesen üldögélek egy másik férfival pohár bor mellett.
2020. dec. 12. 14:13
 17/21 anonim válasza:
Sört szeretem csajszi létemre, és a martinit a bortól egyszer beteg lettem azóta nem iszom.
2020. dec. 12. 14:21
 18/21 anonim válasza:
nekem tetszik az ötlet, iszogatni beszélgetni ismerkedni... de sajnos nem vagyok pesti :D tedd fel ezt a kérdést tavasszal is, hátha épp ráérek
2020. dec. 12. 15:56
 19/21 anonim válasza:

Vannak ám rendes emberek is a világon, akiknek nem csak a szex jár az eszükben.

80 as években, amikor 20 éves voltam# volt egy barátom, és volt egy közös barátnőnk.

Ő csak barátnő volt, semmi több.

Eljártunk együtt bulizni,m és amikor vége lett a bulinak, nála aludtunk a Kodály Köröndnél.

Volt egy hatalmas ágya, és úgy aludtunk, hogy mi a barátommal szélen, ő meg középen.

Mi meztelenül voltunk, mert nem így készültünk, mivel nyár volt, jó meleg, a lány sem vett föl semmit.

Ott aludtunk egymás mellett hárman meztelenül, és hozzá sem nyúltunk. Tiszteletben tartottuk, hogy ő csak egy nagyon jó barát, és mi azt akartuk, hogy ez a barátság megmaradjon.

Lehet ám így is csinálni a dolgokat.

2020. dec. 12. 23:07
 20/21 anonim válasza:
Milyen járvány?
2020. dec. 13. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!