A járvány idejére nem lehetje betiltani az utcai dohányzást?
Figyelt kérdés
Alapból egy bunkó szokás, de most különösen kellemetlen, amikor az előttem sétaló dohányos rámfújja a tömény cigifüstöt, és az bemegy a maszk alá. Ráadásul a rendőrök a maszk nélkül kocogókat vegzálják, de én még olyat nem láttam, hogy egy dohányost leállítanának.2020. dec. 9. 17:18
1/18 A kérdező kommentje:
*lehetne
2020. dec. 9. 17:19
2/18 anonim válasza:
Nem. Legalább ezt hagyják már meg az embereknek. Üdv egy NEM dohányos.
3/18 anonim válasza:
Tiltva van, ahol kötelező a maszk ott nem tudsz.
4/18 anonim válasza:
Alapból be kéne tiltani az utcai cigizést. Pusztítsa magát az idiótája otthon a négy fal között, nekem ne kelljen már a füstjét szívnom, épp elég a kipufogógáz meg a többi.
5/18 anonim válasza:
4: több dohányos vagy, mint nem. Ergo akkor maradjon otthon aki nem dohányzik ilyen erővel. Másrészt: ha az utcán kötelező a maszk, mint nálunk az egész -városba, akkor nem tud cigizni,ha mégis rászólsz, ha nem fejezi be rendőrt hívsz.
6/18 anonim válasza:
Előbb a nyilvános köpködést kellene, nem? Tele a járda a bélforgató köpetekkel, szinte nem is tudja nézni az ember a járdát mert különben elhányja magát munkába menet reggel. Az nem veszélyesebb, mint a füst? Tele van coviddal, belelépsz, bemész a lépcsőházba belelép a kutyád akit megsimizel, stb. stb...
7/18 A kérdező kommentje:
Az én városomban mindehol kötelező maszkot hordani, én ezt be is tartom. De minden utca tele van maszk nélküli dohányosokkal, és nagyon rossz, amikor a füst bemegy a maszk alá.
2020. dec. 9. 17:31
8/18 anonim válasza:
6: akkor kutyaszart is szedjék fel. A lomot se hajítsák ki amikor nincs lomtalanítás.
9/18 anonim válasza:
7: szólsz. Én is láttam utcán aki lehúzta a maszkot és úgy ment. Rászóltam. Bocsánatot mert. Fülit farkat behúzta és felvette normálisan.
10/18 anonim válasza:
:))) tok vidam az ilyen oldalakat olvasni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!