A járvány idejére nem lehetje betiltani az utcai dohányzást?
Nem!
#4-nek:
Akkor most én is belázadok mint dohányos, ugyanazon az alapon mint te:
AZONNAL tiltsák ki a forgalomból az összes belső-égésű motorral működő gépkocsit! Egyetlen perc alatt annyi mérgező anyagot bocsájt ki mint én egész nap, és büdös is!
Ezenkívül tiltsanak ki mindenkit az utcáról aki nem tisztálkodik megfelelően, és büdös! Irritálja a kényes szaglásom! Kövérek előnyben! XD
Továbbá tiltsanak ki mindenkit az utcákról, aki póráz, és/vagy szájkosár nélkül sétáltatja a kutyáját! Félelmet kelt bennem.
Soroljam még az agyatlan b'romságokat?
Ha gondolod, leszokok a cigiről, cserébe kérlek, fizesd azt az adót, ami a cigimből származik, jó? Gatyád rámenne...
Dohányzás maszkban...aha. És mi lenne, ha ennyire zavar, otthon maradnál? Sztrájkolj be a cigi ellen:D
Igen, nagyon felháborító:)))))
Bizony. A dohányosoknak olyan jó, nem kell maszk. Tisztára irigylem magam. Egy másik helyen azt írják, hogy lehet alibiből cigizni és úgy nem kell maszk:) De azt is lefogadom, hogy Te, Ti vagytok az elsők, akik nyáron a kv-zó teraszán egy fél pohár víz mellett 5 órát laptopot nyomkodtok, és nem bent ültök az 50 fokba, ahova én, Mi - dohányosok nem mehetünk be. Tiltsák inkább be azt, hogy aki nem dohányos, az csak zárt részen tartózkodhat. Mit szólsz, szóltok hozzá, kedves nemdohányzók? Hiszen én nem mehetek be cigizni... nekem a teraszon a helyem. De akkor Te, Ti, üljetek be az 50 fokos helységbe.... nem jó ötlet, mi? Mert minden jár Nektek. Aki nem dohányzik, annak utálnia kell, aki igen. Miközben nem is látjátok, hogy mennyi minden jár nektek. Ti soha a büdös életbe nem fogtok annyi adót sem fizetni, mint Mi, dohányosok... mégis nektek jár minden. Ez eddig megfordult a fejetekben? Lehet lepontozni... bátran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!