Úgy érzemm a pszichológus folyamatosan lekoptat.ez lehetséges lehet? vagy ő neki ezt meg kellene mondania? El akartam neki mondani valamit de nem tudtam, és ez miatt már kétszer hívtam telefonon. (járvány miatt nem megyek most be)
Figyelt kérdés
2020. dec. 9. 18:04
1/6 anonim válasza:
Elég kellemetlen lehetne, ha ezzel szórakozna valaki. Én attól tartanék, ha rám nem lenne kíváncsi csak másokra.
Nincs kiírva, vmi a honlapra, vagy a rendelőre?!
Előfordul, hogy változás történt, amit utólag tudsz csak lekövetni.
2/6 A kérdező kommentje:
Telefonon beszélünk egy ideje, egy hete ő hívott, sokat beszélt alig mondtam neki valamit, aztán hívtam 2 szer de nem tarott 5 percnél tovább a hívás. Azt hittem vele megtdom beszélni a problmám de nem.
2020. dec. 9. 18:23
3/6 anonim válasza:
Akkor a következő hívásra jegyzeteld fel, amit el szeretnél mondani és mondd el.
Lehet más dolga volt épp akkor.
4/6 anonim válasza:
Kérj időpontot tőle és akkor beszéljetek (akár telefonon, akár online). Ha olyankor hívod, amikor ő éppen másik pácienssel foglalkozik vagy a munkaidején kívül, akkor nem köteles végighallgatni. Gondolom felvette, meggyőződött róla, hogy nem élet-halál kérdése és utána meg rövidre zárta. Attól, hogy pszichológus, még ő is ember és neki is van magánélete meg szabadideje.
5/6 anonim válasza:
Igen, kérj időpontot, azt hittem ebben van rendszeretek szerintem az elvárható.
Másrészt lehet rossz érzésed... Te választottad esetleg vmiért.
Mondju bízni kell bennük.
6/6 anonim válasza:
Nyugi majd Jung és Freud megbeszélik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!