Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Mit tegyek? Ti mit tennétek?

Mit tegyek? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akit pár hónapja ismertem meg itt gyk-n. A lényeg annyi hogy ő meg kedvelt engem nagyon is. Én viszont őt próbáltam el lőkni mert nem tudtam meg nyílni elötte, zárkózott voltam. Amit már bánok.Pedig ő bármit meg tett volna értem. A beszélgetéseket általában ő kezdeményezte de már kB 1 hónapja nem írt. Mi lehet az oka? Minden nap gondolok rá hogy mi lehet vele hogy jól van-e. De nem tudom mit tegyek. Félek a reakcióját hogy ha rá írok. De közben meg hiányzik.
2020. júl. 21. 17:59
 1/8 anonim válasza:

"nem tudtam meg nyílni elötte, zárkózott voltam."

Ez volt az oka.

Lépj túl rajta. "Ez a vonat már elment."

2020. júl. 21. 18:03
 2/8 anonim válasza:
Hat ha nincs szemelyes talalkozas elobbutobb, akkor egy ido utan ezek a netes beszelgetesek kihulnek...
2020. júl. 21. 18:07
 3/8 anonim válasza:
Hát, ha itt ismerted meg a gyk-n és emlékszel a felhasználó nevére egy próbát megér. Csak írd le szerintem neki is, amit itt.
2020. júl. 21. 18:35
 4/8 anonim válasza:
Elcseszted, ennyi. Hagyd békén.
2020. júl. 21. 18:35
 5/8 A kérdező kommentje:
Messengerre tértünk át és ott folytattuk a beszélgetést. Többször is neki futottam hogy rá írok de nem mertem
2020. júl. 21. 18:39
 6/8 anonim válasza:
Ja mert ez így működik...ha már tudja, hogy elszúrta miért ne próbálja meg helyre hozni? Ja hogy könnyebb úgy, ha senki nem próbálja meg javítani amit elszúrt. Ha a srác elutasítja ezután akkor meg mi van? Akkor legalább máskor lehet nem követi el ugyan ezt.
2020. júl. 21. 18:40
 7/8 anonim válasza:
Hát akkor, ha már áttértetek vedd a bátorságot és írj rá.
2020. júl. 21. 18:41
 8/8 anonim válasza:

Írj rá!

Lehet én vagyok az :)

2020. júl. 22. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!