Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek mit tennétek a...

Yurisergey kérdése:

Mit tegyek mit tennétek a helyembe?

Figyelt kérdés

Előre Bocsi a nem tudom ezt a témát hova soroljam így az egyebet választottam.Mesélnék egy kicsit arról hogy hogyan kezdődik a problémám amit most itt megszeretnék osztani.

Most vagyok 10edikes és talán nagyot is hibáztam vele mint mindenki 8ba kikel választani hova megy tovább tanulni én még annyira nem voltam akkor biztos hogy hova menjek de rosszul döntöttem ,azért is mert messze van a suli 40perc kb az út plusz azóta rosszabb a helyzet utálom az egész környezetem másak ott az emberek,a tanárok is direkt kicsesznek mindenkivel egy ember miatt is képesek az osztályt megbüntetni talán most így nagyon érthetetlenül írom de a lényeg hogy nem tudok beilleszkedni az osztályba és már 2éve vagyok itt és ,egyre jobban elegem van..Akikel joba vagyok vagy voltam osztálytársak mind helybe vannak én hülye meg eljöttem máshova.Egyre jobban érzem úgy hogy tönkre teszem magam sokat fáj a gyomrom is miatta meg szédülök.De azért van 1-2ember akivel joba vagyok.Úgy elmennék onnan.A környezet is más egyszerűen nem tudom megszokni.

2018. márc. 5. 16:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Félévkor amúgysem tudsz iskolát váltani, tehát ez pipa.

Arra nagyon ügyelj, ha váltani akarsz(bármire is) az év végére baromijó jegyeid legyenek.

Magyar,mmatek, történelem, földrajz, biosz, angol nagyon fontos.

Ezekre gyúrj, aztán később ha érdekel, javaslok néhány jó helyet..

nem irigylem a helyzeted, de nem vagy egyedül.

fel a fejjel!

2018. márc. 5. 16:44
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi hogy írtál és hogy megérted:)
2018. márc. 5. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!