Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyembe?

Mit tennétek a helyembe?

Figyelt kérdés
16 eves vagyok most leszek 10.-es es keptelen vagyok iskolaba jarni , nem tudom megmondani magamnak hogy konkretan mitol felek, de az iskola remalom szamomra , nen birom az osztalytarsaimat se es a tanulas is szenvedes, es nem arrol van szo hogy hulye lennek mert egy negyesem volt a tobbi otos. Tehat retteges van bennem ha szoba kerul az iskola. Vajon mitol lehet ez ? Mi lehet a megoldas? Mert annyira szorongok tole hogy konkretan barmi szebbnek hangzik minthogy bejarni abba az iskolaba , viszont a jo munkahelyhez nelkulozhetetlen az iskola. Letezik Magyarorszagon olyan iskola ami nem allami es nem is egyhazi hanem maganiskola es nem a kozoktatas modszereivel el?
2017. aug. 12. 14:22
 1/2 neodym válasza:
Jóhír! Vannak alapítványi és magániskolák Magyarországon. Itt: [link] tandíjjat kell fizetni, hogy oda járhass. Sajnos előfordulhat, hogy jó tanuló vagy mégis kivülállónak érzed magad. Elsősorban a szüleid, nagyszülők egy tanár akiben megbízol egy jóbarát segíthet. Beszélj valakivel aki jól ismer. Vannak szorongás csökkentő gyógyteák / illöolajok: bazsalikom, citromfű, kamilla. Igyál teát.
2017. aug. 12. 21:41
 2/2 anonim válasza:
Szerintem te magan iskolában ugyan szoronganal. Maximum magan tanulo lehetnel. Viszont szerintem ha mar most ilyen vagy akkor kkésobb se lesz mashogy es egyetemre meg munkara se fogsz tudni bejarni. Keress fel egy jo pszichiátert minnél elobb !
2017. aug. 25. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!