Szeretnek venni egy uj gamer pc-t. De nem nagyon tudom h miket tegyek bele.150. 000 Ft max. Ti miket tennetek bele?
Figyelt kérdés
2016. márc. 6. 14:09
3/9 Lord Hidan válasza:
[link] hogy ne csak intel legyen
4/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! :) proci az intel vagy amd legyen? Na ezt nem tudom eldonteni.. :)
2016. márc. 6. 19:35
6/9 Lord Hidan válasza:
Miért?
Ha játszani akar a vga lesz fontos nem a processzor
Mind a 2 processzor egy szinten van de az amd-s mellett erősebb vga mint a másik 2 konfigban hiába tesz később az inteles konfigba i5öt vagy i7et a gyengébb vga miatt semmivel se fog előrehaladni
Az intel nem isten
Kérdező ha később bővítnéd később az inteles konfigot egy másik vga-val akkor jó az i3
De ha nem akkor az amd
7/9 A kérdező kommentje:
Amd:) ... Koszonom szepen..:) es + hutest nem kell tenni bele?
2016. márc. 8. 20:38
8/9 Lord Hidan válasza:
Itt gyakorin azt mondják hogy alapórajelen jó a gyári hűtő is ha nem zavar a kis zaj nekem még nem fm2+os foglalatom szóval nem tudom ha hangos lenne vagy melegedne egy cm hyper 103at tudok ajánlani
9/9 A kérdező kommentje:
Oke koszonom a valaszokat! :)
2016. márc. 9. 09:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!