Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nos, tanácsot szeretnék tőletek kérni, hogy ti mit tennétek vagy mit tegyek én. (? )
Én 14/F vagyok és 8. osztályos tanuló vagyok (Szlovákiában).
Jár az osztályomba két olyan lány aki bejön nekem, nevezzük őket pl. Annának és Fanninak (nem akarok rendes neveket mondani).
Annával mostanában így az osztályban beszélgetünk és ilyenek én úgy érzem, mintha többet akarna....
És van Fanni aki nekem jobban bejön, mert őt már 2. osztályos korom óta ismerem és bejön nekem. De ő rajta nem látom, hogy akarna valamit tőlem.
Bevallom Fanninak jobban örülnék mint barátnő mint Annának, de én úgy érzem, hogy Annánál több esélyem lenne, mert rajta érzem, hogy akarna, csak lehet, hogy nem mer közeledni.
Ebben szeretnélek benneteket kérdezni, hogy ti mit tennétek és, hogy én mit tegyek?
Előre is Köszönöm a válaszokat.
Annaval barát legyel, fannihoz kozeledj
Sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!