Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nos, tanácsot szeretnék...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nos, tanácsot szeretnék tőletek kérni, hogy ti mit tennétek vagy mit tegyek én. (? )

Figyelt kérdés

Én 14/F vagyok és 8. osztályos tanuló vagyok (Szlovákiában).

Jár az osztályomba két olyan lány aki bejön nekem, nevezzük őket pl. Annának és Fanninak (nem akarok rendes neveket mondani).

Annával mostanában így az osztályban beszélgetünk és ilyenek én úgy érzem, mintha többet akarna....

És van Fanni aki nekem jobban bejön, mert őt már 2. osztályos korom óta ismerem és bejön nekem. De ő rajta nem látom, hogy akarna valamit tőlem.

Bevallom Fanninak jobban örülnék mint barátnő mint Annának, de én úgy érzem, hogy Annánál több esélyem lenne, mert rajta érzem, hogy akarna, csak lehet, hogy nem mer közeledni.

Ebben szeretnélek benneteket kérdezni, hogy ti mit tennétek és, hogy én mit tegyek?

Előre is Köszönöm a válaszokat.

2015. okt. 29. 07:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Ne azért válaszd Annát, mert Fannit nem kaphatod meg (Ha ló nincs, jó a szamár is). Azt válaszd akit szeretsz, gondolkozz még rajta egy keveset, ha pedig már biztos leszel az érzésben akkor állj oda valamelyik lány elé.
2015. okt. 29. 07:22
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Házi nyúlra nem lövünk. Akkora szívás lesz, ha pár hónap múlva szétmentek és még évekig kell egymás irodalom feleletein szenvedni....
2015. okt. 29. 08:09
 3/9 anonim válasza:
8. osztályban szerintem nem olyan gáz összejönni. Na a kérdésre válaszolva, tegyük fel, összejössz azzal a lánnyal aki kevésbe tetszik, még akkor is a másik után fog húzni a szived és ez így nem korrekt, hogy a lány lehet nagyon szeretne téged de te meg rögtön lecserélnéd ha jönne a másik.
2015. okt. 29. 08:24
 4/9 A kérdező kommentje:
Ezt bekel vallanom, hogy ez igaz.
2015. okt. 29. 08:54
 5/9 A kérdező kommentje:
De akkor kit válasszak?
2015. okt. 29. 11:46
 6/9 anonim válasza:
sztm se jarjal azzal a lannyal ha nem tetszik igazan... nem valami szep dolog jatszani az erzeseivel... sztm "Annaval" maradjatok csak baratok (ha nem tetszik ) es a masik lanyhoz probalj meg jobban kozeledni, tobb idot vele tolteni ...es ha ugy alakul mond el neki mit erzel:))
2015. okt. 29. 23:28
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2015. okt. 30. 09:46
 8/9 anonim ***** válasza:

Annaval barát legyel, fannihoz kozeledj

Sok sikert!:)

2015. okt. 30. 10:30
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2015. okt. 30. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!