Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csicsikusz kérdése:
Budapestre szeretnék költözni, de még fogalmam sincs, ezt hogyan valósítsam meg. Ha ez számít valamit tesóm már régóta kint lakik pesten egy albérletben. és allergiás vagyok a klórozott ivóvízre. Ti mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
most kicsit dilisnek fogtok tartani de nem baj le írom mi az oka annak h minden áron pestre akarok menni. egy külsőre tökéletes ,és egyben rendes lányt szeretnék páromnak tudni :) már évek óta próbálok ismerkedni, csajozni, sajnos az a baj h itt ahol lakok, annyira kevés az ismerkedési/társkeresési lehetőség , pl a legnagyobb discoban is kb csak 50 en vannak. ha sikerülne kiköltöznöm pestre, szállást és munkát találni akkor annyi csaj közül biztos h találnék olyan lányt aki az ideálom :)2015. nov. 8. 14:10
1/10 anonim válasza:
Hidd csak ezt,majd pofára esel,mikor idejössz és meglátod hogy baromira nem érte meg...
Kivéve ha helyesnek születtél,és bunkó tahó vagy velük,mert akkor futni fognak utánad...
De egyéb esetben nem lesz esélyed sem. Tapasztalat.
24/F
2/10 anonim válasza:
Mekkorát fogsz koppanni ha nem vagy jóképű :D
Jézus mária.. ez nagyon nagyot fog szólni..
3/10 A kérdező kommentje:
de jól nézek ki, sportos vagyok :/ am ilyen vagyok [link]
2015. nov. 8. 14:25
4/10 anonim válasza:
Mindenhol vannak rendes,értelmes emberek,csak nagyon nehéz őket megtalálni.
Sok sikert kívánok!
5/10 A kérdező kommentje:
lehangoló hogy nincs számomra remény :(
2015. nov. 8. 15:14
6/10 anonim válasza:
1. Ne hallgass a tökfejekre.
2. A vízzel szembeni problémádat egy vízszűrővel lehet orvosolni.
3. Ne csak a csajozás miatt gyere Budapestre, döntsd el magadban, hogy egyáltalán hogy éreznéd magad ebben a városban, neked való-e, nem mindenki szereti, hogy állnál a munkával... stb.
7/10 A kérdező kommentje:
ha lehetne eldönteném most rögtön hidd el :/ de ezt nem tudom pontosan megmondani. van tapasztalatom ilyen téren mert már éltem 1 évig távol szülővárosomtól, győrben, albérletben. vannak előnyök is hátrányok is ebben. pl ami számomra fontos az a kaja, a megfelelő étrend(rizs, csirkemell) én most a boschban dolgozok és ott szoktam kajálni, ott olcsóbb. de pesten kénytelen leszek étterembe járni ami sok pénzembe kerül majd :( aztán fontos a mindennapi testeddzés. a fővárosban számtalan ingyenes fittness park van. itthon is egy olyanba járok edzeni :) és a baráti/családi társaság , de nem vagyok magamba forduló és találhatok pesten is barátokat. meg ugye bátyám is ott lakik albérletben :P és ami mindennél fontosabb az hogy találjak egy olyan szép lányt akivel végre lehetne komoly kapcsim, amit már kb egy éve próbálok elérni...sikertelenül. ha tovább maradnék, akkor mi lenne? hány évet kellene még várnom az igazira? ideje lépnem, el kell költöznöm és kész
2015. nov. 8. 22:05
8/10 anonim válasza:
Hát, figyi, mindenek előtt a lakhatás és a munka legyen megoldva, ha tesód itt van, a lakhatást vele közösen megoldhatod, aztán ha úgy alakul, idővel külön is lehet. Aztán a többi majd jön, ha nem vagy zárkózott, nem lesz nagy problémád.
9/10 A kérdező kommentje:
nekem mind1 milyen a munka csak munkásszállót biztositson :) sztem találok olyat...remélem :/
2015. nov. 8. 22:56
10/10 anonim válasza:
ha allergisás vagy a klórozott vizre, akkor az nagyon megfogja keseriteni az életed, mert ott csak ilyen viz folyik a csapból. Nem tudsz majd normálisan megfürödni mert tiszta kiütés leszel. Vagy ásványvizben fogsz fürödni mindennap? Van annyi pénzed? Más lehetőség meg nem igazán van, az utcai csap is klóros, meg minden egyéb viz, ami a csapból jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!