Azt várja hogy én írjak neki?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel már 1 hónapja ismerjük egymást, majdnem napi szinten beszélgetünk, ő nem nagyon szokott rám írni, ez azért van mert azt várja hogy én írjak? Ha rám is ír, nincs témája, evel is azt akarja hogy nekem legyen témám? Viszont ha nagy nehezen elkezdünk beszélgetni, én rögtön visszaírok neki, de ő 5-10 percenként válaszolgat, volt amikor egy fél napot is vártam a válaszára, szerintetek zavarom őt? Vagy miért viselkedik így?2020. júl. 18. 14:29
21/21 anonim válasza:
te se írj vissza neki félórákig,nem jó,ha azt a példát mutatod,hogy semmi dolgod sincs,tégy úgy,minthsa nem lenne időd. szerintem ez csak egy teszt a részéről,mert ha azt látja,hogy te 5 percenként írogatsz,akkor tudja,hogy nincs jobb dolgod,és úgy fogja gondolni,hogy nem vgay eléggé jó hozzá. Érdekelne az is,hogy milyen korosztály vagytok,hátha akkor többet tudok mondani
2020. aug. 5. 23:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!