Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Azt várja hogy én írjak neki?

Azt várja hogy én írjak neki?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel már 1 hónapja ismerjük egymást, majdnem napi szinten beszélgetünk, ő nem nagyon szokott rám írni, ez azért van mert azt várja hogy én írjak? Ha rám is ír, nincs témája, evel is azt akarja hogy nekem legyen témám? Viszont ha nagy nehezen elkezdünk beszélgetni, én rögtön visszaírok neki, de ő 5-10 percenként válaszolgat, volt amikor egy fél napot is vártam a válaszára, szerintetek zavarom őt? Vagy miért viselkedik így?

2020. júl. 18. 14:29
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
Teljesen megértelek kérdező. Bezzeg az őt megalázó díszf.sznak veri magát a földhöz és fél percenként írogat neki. Sajnos 90 százalék a kinézet. Itt tartunk, ez van.
2020. júl. 18. 18:19
 12/21 anonim válasza:
#10: Sajnos sokan vannak ilyenek, elvárják, hogy udvari bolondként szórakoztasd őket, mert ahhoz is hülyék, hogy önálló gondolataik legyenek. Vagy másokkal is beszélgetnek közben, vagy filmet néznek, vagy manikűröznek, és te kb. a 20. vagy a sorban. Unaloműzőnek jó vagy nekik néhanapján, de semmi több. Szerintem írd meg a csajnak, amit gondolsz, aztán ha visszaír, ne reagálj rá egy ideig. Ha félni fog, hogy elveszít, akkor ostromolni fog, ha meg nem keres, hogy miért nem válaszolsz neki, akkor abszolút nem is érdekled.
2020. júl. 18. 18:25
 13/21 A kérdező kommentje:
Rendben,ezt amit az utolsó írt, köszönöm a válaszokat mindenkinek
2020. júl. 18. 18:38
 14/21 A kérdező kommentje:
Őszintén nem hinném hogy a kinézetemmel lenne a baj mert a barátnőivel elnevezett szép fiúnak, azt sem hinném hogy a belsőmmel lenne a gond, azt mondta nagyon jó a személyiségem, tény hogy ez most egy kicsit nagyképűen hangzott de ez van és kész, őszintén összevagyok zavarodva, egyik nap cuki üzeneteket ír, másnap még már nem is akar velem beszélni, nem értem
2020. júl. 18. 18:46
 15/21 A kérdező kommentje:
Lehet hazudott csak hogy "nekem legyen jobb"
2020. júl. 18. 18:47
 16/21 anonim válasza:

Lehet. De a legjobb tényleg az lenne, ha rákérdeznél ezekre a dolgokra. Meg nem ártana találkozni is, a netes barátság nem barátság, pláne nem kapcsolat (ha az a cél) személyes kontaktus nélkül. Egyszerűen szükség van rá egy idő után.

Ha megkérdezed, hogy találkozna-e veled, a válasza, reakciója sok mindent el fog árulni.

2020. júl. 18. 19:53
 17/21 A kérdező kommentje:
Már egy párszor taliztunk, tudni illik elég visszahúzódó vagyok, alig vannak barátaim, nem fogok minden második hülyével barátkozni, egyszer kimentünk négyen, a lány aki tetszik a legjobb barátnője, és a legjobb barátnőjének a tesója aki fiú, a fiú nagyon szimpatikus nekem szokott videojátékokkal játszani, stb ilyen fiús dolgokról tudtunk beszélni, este meg rámir a lány és célzott arra hogy haragszik rám mert a fiúval beszélgettem egész nap, és nem a két lánnyal, és azt is mondta hogy több időt kellet volna töltsek vele, másnap ezt bepotoltam és egész nap velük voltam, az már jobban tetszett nekik de valahogy még sem volt az igazi :/
2020. júl. 18. 20:12
 18/21 A kérdező kommentje:
Őszintén én már semmit sem értek, elengedem ezt a "kapcsolatot"
2020. júl. 18. 20:16
 19/21 anonim válasza:

Döglött lóra fogadsz egyfolytában;)

Személyesen talizz, beszélj szóban, mert az beszéd!

2020. júl. 19. 21:01
 20/21 anonim válasza:
Próbálj meg találkozni vele, teljesen más az ember a képernyő előtt mint a valóságban, és lehetőleg ne úgy, hogy a barátnője is ott van meg még Isten tudja ki.. Ha pedig nem akar veled így találkozni akkor engedd el, mert csak szenvedni fogsz miatta.
2020. júl. 20. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!