Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek azt várja, hogy...

Szerintetek azt várja, hogy én írjak neki?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel beszélgetni szoktam és már találkoztunk is. Mindig ő szokott írni nekem, de már napok óta semmit nem írt. Nem tudom, hogy írjak e neki, mert nem vagyok biztos benne hogy akarok e tőle valamit. Szerintetek?

2016. aug. 8. 10:43
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Persze, te is írhatsz, nem kell elvárni, hogy mindig ő írjon.

De ha nem akarsz tőle semmit, akkor aszerint is írj, ne vezesd félre. Ha találkozni sem akarsz vele már, azt is megírhatod neki. Jobb az ilyet közölni, mint bizonytalanságban tartani valakit.

2016. aug. 8. 10:54
 2/10 anonim ***** válasza:

hát akkor elég egyoldalú a dolog, ha csak ő ír...gondolom a témát is ő dobja fel, te meg csak reagálsz valamit...

lehet talált végre egy lányt aki tudja, hogy vele akar lenni...vagy csak normálisan beszélget és nem egyoldalú az ismerkedés :) am meg honnan tudod, hogy akarsz e tőle valamit, ha csak ő keres és ő érdeklődik felőled?

23F

2016. aug. 8. 10:54
 3/10 A kérdező kommentje:
Nagyritkán azért én is írok neki.Nem tudom, hogy most hagyjam a fenébe ezt az egészet vagy írjak neki. Aranyos meg kedves de ha megkérdezné hogy járnék e vele akkor nem hiszem hogy el tudnám dönteni. Nem szeretném hülyíteni.
2016. aug. 8. 11:00
 4/10 A kérdező kommentje:
(Ja és amikor beszélgetünk nem csak válaszolgatok, hanem mindig vissza is szoktam kérdezni.)
2016. aug. 8. 11:01
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha nem tudod eldönteni, akkor mond meg neki, hogy próba cseresznye, aztán ha nem megy ne erőltessük. Aztán vagy feljebb lép a kapcsolat, vagy vége lesz, ezért nem kell vállalni egyikőtöknek sem a fájdalmat, sem azt, hogy annyi lesz az össz kontakt köztetek, hogy csúnyán néztek egymásra.
2016. aug. 8. 13:58
 6/10 A kérdező kommentje:
Igazából nem mondta ki hogy akar tőlem valamit, ezért is lenne fura ha azt mondanám, hogy bizonytalan vagyok vele kapcsolatban.
2016. aug. 8. 14:11
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem kell rögtön eldönteni, hogy akarsz-e vele járni. Hiszen írod, hogy ezt ő sem kérdezte konkrétan.

Még ismerkedjetek, aztán, ha jobban megismeritek egymást, akkor el tudjátok dönteni.

De ehhez nyugodtan írhatsz te is.

2016. aug. 8. 14:14
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem írtam neki hogy szia meg mizu stb.. Viszont küldtem neki egy képet ami kapcsolódik ahhoz amiről néha beszélünk. Reagált rá...megkérdezte hogy mizu meg még mondott pár dolgot és ennyi... Mást nem írt. Ez rosszat jelent vagy csak azt várta hogy én írjak?
2016. aug. 9. 00:05
 9/10 s55 ***** válasza:
Mit szerettél volna hogy írjon? A kérdésed alapján azt hittem azt várod, hogy végre írjon, és most írt is, nem?
2016. aug. 9. 20:45
 10/10 A kérdező kommentje:
Igen, de azthittem többet fog utána írni.. :P
2016. aug. 9. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!