Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek most azt várja, hogy én írjak?
Figyelt kérdés
Beszélgetek egy sráccal, és egyszer már szóvá tette, hogy mindig ő ír rám. És pár napja is úgy viccesen megjegyezte, hogy én is nyugodtan ráírhatok. És azóta nem írt, és nem beszélgettünk. Szerintetek most azt várja, hogy én írjak rá?
Tudom hülyeségnek hangzik ezen kattogni, de félek mi van, ha nem is akar beszélni, vagy nincs kedve, és azért nem ír stb...
Köszönöm a válaszokat!
L/20
2016. júl. 30. 22:29
1/4 anonim válasza:
Igen, írj rá. :) Vagy nekem egyértelmű hogy azt akarja...
2/4 anonim válasza:
Igen, egyértelmű, hogy azt szeretné. Ez egyfajta visszajelzés is neki, hogy szeretsz vele beszélgetni.
3/4 anonim válasza:
Nem írsz neki sosem = leszarod és csak ő "teper" = ennek semmi értelme = nem fog írni többé.
4/4 anonim válasza:
Irj neki !
Neki is ugyanaz jár a fejében : Hogy vajon ha csak én írok a csajnak akkor nem lehet hogy nem is érdeklem csak udvariasságból ír vissza? Lehet hogy nem is akar velem beszélni?
Ha írnál neki az megerősítés lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!