Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Várja, hogy én írjak rá vagy most mi van?
én ha nem válaszolok, az azt jelenti hogy nem akarok semmit a fiútól, még talán barátságot se... :/
Szerintem ne járasd magad előtte tovább, lépj túl rajta, ennek így nincs sok értelme...
Lehet olyat is,ha gépen vagy,hogyha megnyitod az üzenetek ikont simán kitudod olvasni az üzenet tartalmát,de nem nyitod meg,tehát a másik úgy van vele,hogy biztos nem látta (szemét dolog,de én is szoktam ilyet csinálni) :DD
Ha ennyire eröltetten ír akkor szerintem hagyd. Erre még azt sem lehet mondani,hogy "elfoglalt". :)
Előző,ilyet én is szoktam csinálni.. :D
Te ráírtál,de nem olvasta el..szóval..
Bár nálam is volt már,hogy 3x írtak rám mire észrevettem,hogy jött tőle üzenetem.Szokott ilyet csinálni a face..
Szerintem viszont felejtsd el..Új Év,új élet.. :)
Ha nagyon nem bírod,akkor írj neki még 1x,hogy Boldog Új Évet pl..Ha azt se olvassa el,akkor szerintem annyi..
Bár,abból ahogy beszéltetek,hogy 1-2 szót ir,és nem olvassa el amit írtál neki..Hát nem sok jót látok benne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!