Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt várja, hogy én írjak neki?
Kb. 2 hónapja megismertem a neten egy srácot, és eddig minden nap rámírt msn-en, sokat beszéltünk. Volt, hogy naponta több óra hosszát is. Jól megértettük egymást.
Többször is mondta, hogy szeret velem beszélgetni.Viszont 1-szer, 2-szer "le kellett ráznom", mert akkor írt, amikor éppen el kellett mennem itthonról, vagy ilyesmi. Kb egy hete is írt, és váltottunk pár szót, aztán mondtam, hogy bocsi, de mennem kell. Mondta, hogy maradjak még, de mondtam, hogy nem tudok, muszáj mennem, és elköszöntem. Azóta viszont nem írt, pedig már majdnem egy hete történt.
Lehet, hogy azt várja, én írjak neki?
Vagy azt hitte, hogy nem akarok vele beszélni? (pedig máskor szívesen beszélek vele, rengeteget, de már nem egyszer fordult elő, hogy el kellett mennem, mikor írt.)
Mit csináljak? Hiányoznak a vele való beszélgetések, de nem akarok nyomulósnak tűnni.
Legszívesebben megvárnám, amíg keres, de félek, hogy nem fog. De zavarni se akarom, mert lehet, hogy valami dolga közben zavarnám meg.
18 évesek vagyunk mindketten. És csak baráti a kapcsolatunk.
Szerintem nem probléma ha te írsz rá sőt,nagyon is jó.
Mivel sokszor leráztad lehet úgy érzi nem akarsz vele beszelni + nem is írsz neki,nem kezdeményezel 1x sem,így elbizonytalanodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!