Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy srác várja, hogy írjak neki, de magától alig ír?
Figyelt kérdés
Ha viszont én írok rá, nagyon örül neki...2015. szept. 10. 16:07
2/11 anonim válasza:
Nem akar zavarni téged..
Nem érzi azt, hogy te is örülnél neki nagyon, ha ő írna.
3/11 anonim válasza:
Nagyon gyakori jelenség sajnos. Ha ő már többször írt neked, s érzed, hogy türelmes volt veled többször, akkor azt várja, hogy te is többször keresd fel anélkül, hogy ő írna.
Hangsúlyozom, hogy ez csakis Komoly, Érett srácok/férfiak esetében van így, suhancokra nem érvényes ez a stílus.
4/11 anonim válasza:
Hát szerintem az a normális, ha kb. ugyanannyit írtok egymásnak. Lehet, hogy te sem írsz rá túl gyakran, és ezért ő sem ír sokat, mert nem akar zavarni.
5/11 anonim válasza:
"egy srác"? Van köztetek valami, vagy csak egy srác? Ha nincs köztetek semmit, lehet azt várja, hogy végre előhozakodj azzal, mit is szeretnél...
6/11 A kérdező kommentje:
De hogyan hozakodjak elő azzal, mit is szeretnék? Nem mondhatom ki neki szó szerint.
2015. szept. 10. 17:25
7/11 anonim válasza:
Elég ha valahogy finoman utalsz rá, ha tetszel neki, tuti lépni fog.
8/11 anonim válasza:
Miért ne mondhatnád? Tini vagy, vagy mi? Akkor abba a kategóriába kellett volna írni...
9/11 anonim válasza:
egy szia miahelyzetnek is tudok örűlni. csak lássam az érdeklődést. már a bőrömből is kibújok.
10/11 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok, de a srác már idősebb kicsivel.
Köszönöm a válaszokat! :)
2015. szept. 10. 18:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!