Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szadista hajlamú a srác, félt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szadista hajlamú a srác, félt engem, magától?

Figyelt kérdés

Rég vártam egy olyan emberre akivel nem csak középszerű dolgokról lehet beszélgetni. Mindig is igényeltem ezt, és a végén egymásba szerettünk. Csak hogy neki van egy aberrált hajlama. Szadista a szexuális életben. Gyűlöli a nőket, ostoba, síkagyú, buta libák; így jellemezte őket. Ezért büntette is. Olcsók, könnyen jönnek, könnyen mennek.

De azt mondta velem más a helyzet, szeret, de nagyon félt engem, magától. Lehet bántana, s ezt nem érdemelném meg. Ő ennél többre becsül.. blabla. Ezért szerinte reménytelen neki a párkapcsolat. Én viszont szeretem, lehet én is naiv kis cafka vagyok, de megfogott. Ő persze azóta mással kefél, ugyan úgy bünteti őket. És írta hogy azért hogy elfelejtsen, mert tudja reménytelen. Nem tudom, még sem tudom elfelejteni, annyira megfogott ez az ember. A férfiak ilyen könnyen tudnak felejteni? Pár kefélés? Feladják? Kész?

2013. jún. 5. 23:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Azt hittem ilyen alkonyat szintű f@szság csak a könyvekben/filmekben létezik...
2013. jún. 5. 23:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem kellesz neki és annyira ostoba, h ezt a szöveget tudta csak kitalálni. Te meg annyira ostoba vagy, h becumizod. :)
2013. jún. 5. 23:59
 3/7 anonim ***** válasza:
ettől még nem szadista xD és szerintem csak kifogás megdugni és megalázni nem akar mert kedvel,de annyira nem hogy veled legyen :DD
2013. jún. 6. 00:00
 4/7 anonim ***** válasza:
ott már elmebaj van.
2013. jún. 6. 00:06
 5/7 anonim ***** válasza:
akár könyvet olvasnék, ő nem szeretett, használt ezt tudtad, ő ilyen, már túl lépett rajtad N
2013. jún. 6. 00:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom én ha szeretek valakit és tegyük fel egyébként szadista hajlamom van és nem akarom megbántani, véletlenül se az jut eszembe hogy csáó ez nem fog működni... Inkább próbálnám normálisan csinálni a kedvéért.
2013. jún. 6. 01:05
 7/7 anonim ***** válasza:

Élvezi is?

Mert ha nem,akkor talán veled másmilyen is tudna lenni.

2013. jún. 6. 04:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!