Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szadista hajlamú a srác, félt engem, magától?
Rég vártam egy olyan emberre akivel nem csak középszerű dolgokról lehet beszélgetni. Mindig is igényeltem ezt, és a végén egymásba szerettünk. Csak hogy neki van egy aberrált hajlama. Szadista a szexuális életben. Gyűlöli a nőket, ostoba, síkagyú, buta libák; így jellemezte őket. Ezért büntette is. Olcsók, könnyen jönnek, könnyen mennek.
De azt mondta velem más a helyzet, szeret, de nagyon félt engem, magától. Lehet bántana, s ezt nem érdemelném meg. Ő ennél többre becsül.. blabla. Ezért szerinte reménytelen neki a párkapcsolat. Én viszont szeretem, lehet én is naiv kis cafka vagyok, de megfogott. Ő persze azóta mással kefél, ugyan úgy bünteti őket. És írta hogy azért hogy elfelejtsen, mert tudja reménytelen. Nem tudom, még sem tudom elfelejteni, annyira megfogott ez az ember. A férfiak ilyen könnyen tudnak felejteni? Pár kefélés? Feladják? Kész?
Élvezi is?
Mert ha nem,akkor talán veled másmilyen is tudna lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!