Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha eljön velem másodszor is találkozni, akkor valószínűleg tetszem neki, ugye?
Figyelt kérdés
Facebookos ismerkedés, az első tali rövid volt, de csak azért mert nekem szorított az idő, pedig elvoltunk nagyon. Ekkor nem volt semmi kezen fogás vagy csók de még szájra puszi se. most másodjára elviszem moziba, örömmel eljön, és itt már meg akarom csókolni. jó ötlet? én 20f, ő 18l. és ő jelölt fb-on, de kis egyszerű, visszafogott lány, viszont szerintem nagyon szép.2013. jún. 2. 14:00
2/4 anonim válasza:
Reménykedhetsz. Sok sikert! De ne legyél túlzottan rámenős.
4/4 Gátorok válasza:
Ha elhívott másodjára talizni, akkor szerintem ne is menj el mert nem tetszel neki..Nyílván azok jönnek be neki akivel nem találkozik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!