Azt várja hogy én írjak neki?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel már 1 hónapja ismerjük egymást, majdnem napi szinten beszélgetünk, ő nem nagyon szokott rám írni, ez azért van mert azt várja hogy én írjak? Ha rám is ír, nincs témája, evel is azt akarja hogy nekem legyen témám? Viszont ha nagy nehezen elkezdünk beszélgetni, én rögtön visszaírok neki, de ő 5-10 percenként válaszolgat, volt amikor egy fél napot is vártam a válaszára, szerintetek zavarom őt? Vagy miért viselkedik így?2020. júl. 18. 14:29
1/21 anonim válasza:
Valószínűleg melletted még tart 5-10 másik srácot is "beszélgetésre", így nincs ideje és kedve ugyan arról beszélni amit 10 perccel korábban már mással kitárgyalt.
Majd ha a többit megunta, elővesz téged nyugi.
2020. júl. 18. 14:58
2/21 anonim válasza:
Szerintem leginkább nem akar veled beszélgetni és reméli, hogy ezt magadtól észreveszed. Aki csak semleges válaszokat ad, fél napokig nem ír vissza, azt nem érdekled. Keress olyat, akit igen, nem neked kell erőltetni a társalgást.
2020. júl. 18. 15:30
3/21 anonim válasza:
"Ha rám is ír, nincs témája"
Többfélére következtethetsz ebből:
- vagy üresfejű, és nincs semmi, ami érdekli,
- vagy nem akarja érdeklődési körét elárulni, így nem kell számítania hosszú beszélgetésekre.
.
A beszélgetést nem tudod és nem is szabad erőltetni, keress olyat, akivel van közös témátok és szivesen beszélget arról IS veled!
2020. júl. 18. 15:43
4/21 anonim válasza:
Mikor fognak végre a lányok, nők ráunni erre a gyáva, aljas technikára? Folyamatosan belefutok és szerintem még büszkék is magukra, hogy milyen jól megoldották a helyzetet. Az a legérthetetlenebb, hogy az egész ismerkedést ők kezdeményezik az esetemben.
2020. júl. 18. 15:55
5/21 anonim válasza:
Velem meg pasik csinálták ezt.
Érdekes módon mégsem kezdem el durcásan az összesre kivetíteni a saját haragom.
2020. júl. 18. 15:58
6/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, kicsit elszomorodtam de hát ez van, felhagyok vele
2020. júl. 18. 16:15
7/21 anonim válasza:
Érdemes visszajelezni nekik minden lehetséges fórumon, hátha egyszer csak észhez térnek.
2020. júl. 18. 16:21
8/21 anonim válasza:
5 percet kell várni a válaszra? Kicsit el vagy tájolva. Én 1-2 naponta válaszolok a levelekre, nem percenként. Ennyire ráértek? Vagy el sem engeditek a mobilt egész nap? Ez beteges.
2020. júl. 18. 17:46
9/21 anonim válasza:
Hidd el, ha igazán érdekelnéd, akkor keresne téged. Akár barátságról lenne szó, akár ismerkedésről. Egyébként ha nincs témátok, akkor hagyd a francba az egészet, vagy ennyire életképtelen a csaj, vagy nem akar veled beszélgetni, csak nem mondja meg.
2020. júl. 18. 17:50
10/21 A kérdező kommentje:
Nem, mi sem logunk egész nap a telefonunkon, de ha pl este rám ír hogy szeretne beszélgetni, akkor legyen már egy témája és ne 5 percenként válaszoljon, ha beszélgetni akar akkor csinálja is azt!
2020. júl. 18. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!