Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Azt várja hogy én írjak rá?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt várja hogy én írjak rá?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Van egy fiú aki nagyon bejön találkoztunk is már egy párszor!Nagyon jól elvoltunk,aztán a hátam mögött leri@@@cozott.Aztán nagyon mérges voltam rá es utána kibékültünk és megbeszéltük hogy barátok maradunk és kb 1 hete nem beszéltünk pedig mindig rám szokott írni és most annyira hiányzik!Mit tegyek?Ha ráírok akkor nyomulósnak fog nézni?

2017. máj. 12. 15:57
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Itt a kérdés inkább az, hogy miért akarsz egy olyasvalakit, aki egy utolsó rib*ancnak tart?? Mégha "ki is békültetek", ami akár simán kamuzhatott is, mert egyszerűbbnek gondolta ennyivel letudni, mint haragban maradni és sok energiát felörölni, de hát ha vele akarsz lenne, akkor ezek szerint te se tartod magad többnek, minden esetre nem fog rámenősnek tartani, csak lese fogja sz*rni hogy írtál (:

de te életed, ha annyira szereted akkor írj rá bátran.

2017. máj. 12. 16:13
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha rendes a fiú, akkor nem fog @@@c tartani miatta:)
2017. máj. 12. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!