Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most azt várja, hogy én írjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most azt várja, hogy én írjak neki?

Figyelt kérdés

Mindketten huszonévesek vagyunk. kb. 7 évvel ezelőtt találkoztunk egy szórakozóhelyen, ahol velem volt bartnőm is, majd rá pár hétre egy kis beszélgetős, iszogatós estre is elmentünk. Barátnőmmel nekem azóta már megromlott a kapcsolatom, de a sráccal mindig felköszöntjük egymást szülinapkor (fb-on). Egyszer beszélgetésbe elegyedtünk, ki hol tanul stb. Rá pár napra elhívott engem randira, ami a tegnapi nap meg is történt. Első randin moziba mentünk, amit nem tartottam túl jó ötletnek, a teázás is felvetődött, de úgy láttam, ő inkább a filmezést preferálja. A mozi miatt alig beszélgettünk, előtte fél órával találkoztunk, utána félig hazakísért.

Nem kérte, hogy írjak, ha hazaérek, akkor este és ma sem írt semmit, pedig végig fent volt. Ilyen dolgok kizártak, hogy sokat változtunk külsőleg és társaik, mert szinte elig, fb-on meg persze természetesen mindkettőnknek vannak képei.

Van esetleg pasiknál ilyen, hogy pár napig nem írtok? Vagy nekem kéne?

Megmondom őszintén, én az a fajta vagyok, akit gondolom a gyakoris társaság elítélne, mert elég konzervatív vagyok ilyen szempontból, a másik ok pedig az, hogy elég unalmas volt a randi. Alig beszéltünk valamit.

2017. jan. 8. 21:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Unalmas és fantáziátlan randi. Mit vársz egy ilyen férfitól, milyen lesz párkapcsolatban? Láthatólag nem ért a nőkhöz.
2017. jan. 8. 21:27
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha holnap nem ír akkor sajnos tepsi.
2017. jan. 8. 21:29
 3/11 Kenzo Tenma ***** válasza:

Én már írtam volna a helyében, lehet csak húzza az agyad. Tudja, hogy így jobban érdekled.

Előtte egyébként nyilvánvalóvá tette, hogy ez egy randi?

2017. jan. 8. 21:38
 4/11 A kérdező kommentje:

Igen, mivel előtte meg is kérdezte, hogy párkapcsolatban vagyok-e jelenleg, írtam rá, hogy nem, és erre írta, hogy akkor arra gondolt, elmehetnénk... stbstb.

Tehát ez egy randi.

Ha valóban ez lenne az indok, hogy így jobban érdeklem, akkor nincs is miről beszélnem vele többet.

2017. jan. 8. 21:42
 5/11 anonim ***** válasza:
Írt már?
2017. jan. 9. 17:47
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem, egyáltalán nem írt. Pedig fent van és aktív.
2017. jan. 9. 20:01
 7/11 anonim ***** válasza:
Gondolom bosszant és zavar a bizonytalanság. Írj rá sztem, h tudd h mi a helyzet. Tudom h milyen rossza sok kétej
2017. jan. 9. 20:25
 8/11 A kérdező kommentje:

Aranyos vagy! :)

Nem szeretnék vele amúgy sem második randit. Aki ennyire nem hajlanó, hogy a randi után 2 nappal írjon, annak valószínűleg pontosan ennyire lehetek fontos.

Szóval én nem fogok ráírni és ha el akar menni valahova, nem fogok igen-t mondani.

2017. jan. 9. 21:05
 9/11 anonim ***** válasza:

Igazad van.

Sajnálom h így alakult

2017. jan. 9. 21:12
 10/11 anonim ***** válasza:
De legalább hamar kiderült h milyen
2017. jan. 9. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!