Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most azt várja, hogy én írjak neki?
Mindketten huszonévesek vagyunk. kb. 7 évvel ezelőtt találkoztunk egy szórakozóhelyen, ahol velem volt bartnőm is, majd rá pár hétre egy kis beszélgetős, iszogatós estre is elmentünk. Barátnőmmel nekem azóta már megromlott a kapcsolatom, de a sráccal mindig felköszöntjük egymást szülinapkor (fb-on). Egyszer beszélgetésbe elegyedtünk, ki hol tanul stb. Rá pár napra elhívott engem randira, ami a tegnapi nap meg is történt. Első randin moziba mentünk, amit nem tartottam túl jó ötletnek, a teázás is felvetődött, de úgy láttam, ő inkább a filmezést preferálja. A mozi miatt alig beszélgettünk, előtte fél órával találkoztunk, utána félig hazakísért.
Nem kérte, hogy írjak, ha hazaérek, akkor este és ma sem írt semmit, pedig végig fent volt. Ilyen dolgok kizártak, hogy sokat változtunk külsőleg és társaik, mert szinte elig, fb-on meg persze természetesen mindkettőnknek vannak képei.
Van esetleg pasiknál ilyen, hogy pár napig nem írtok? Vagy nekem kéne?
Megmondom őszintén, én az a fajta vagyok, akit gondolom a gyakoris társaság elítélne, mert elég konzervatív vagyok ilyen szempontból, a másik ok pedig az, hogy elég unalmas volt a randi. Alig beszéltünk valamit.
Igen, legalább hamar.
De emlegetett szamát, pont most írt, hogy hogy vagyok...
Valahogy majd lereagálom. Nem akarok hisztisnek sem tűnni, aki nem mondja el esetelegesen a másik félnek az érzéseit, hanem csak kirobbantja a balhét.
Rendesnek amúgy, de nem dobott fel, mikor találkoztunk. Mondjuk úgy, hogy közben ezer más dolgon gondolkodtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!