Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Miért KELL természetes úton...

Miért KELL természetes úton megszülni egy 7 hónapos terhesen elvesztett magzatot?

Figyelt kérdés

A barátnőm sajnos elvesztette a babáját, és azt mondta az orvosa, hogy elképzelhető, hogy 2 napig is eltarthat ez a kínlódás, hogy kijöjjön a baba...

Szerintem ez olyan magas fokú borzalom, hogy nem értem, miért nem császározzák meg?! Lelkileg is iszonyatosan megviseli a leendő szülőket, de ez, hogy még ennyit kell szenvedni a szüléssel...miért? :(

2017. márc. 15. 17:15
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
74%
20, én meg azt írtam le, ami az ÉN véleményem, ahogy ÉN érezném magam.
2017. márc. 15. 19:43
 22/40 anonim ***** válasza:
48%
Tök mindegy, hogy mit gondol a kérdező barátnője, mert nem ő az egyetlen nő, aki ebbe a helyzetbe kerül és még utána is lesz sajnos jó pár ilyen.
2017. márc. 15. 19:47
 23/40 anonim ***** válasza:
81%
Sajnos sokkal nehezebb megszülni, én 18 óra alatt szültem a halott babát, 36 hetesen, 3,5 kg-mal. Pedig a 4. szülésem volt.
2017. márc. 15. 19:58
 24/40 anonim ***** válasza:
78%
Meg az egy dolog, hogy hosszú, de nem is olyan ritmusú, mint egy rendes szülés. Hiába csinált 1 perces fájásokat a vénámba fecskendezett napalmszerű rémálom este 8-kor, csak másnap reggel 8-kor lett meg, hiszen a testem végete a dolgát és védte a babát... 23-as, jaj ne!! :-( megtudtad, miért. Mi is negyediket várjuk, igaz már harmadszor. Potitívnak kéne lenni, igaz?:-(
2017. márc. 15. 20:14
 25/40 A kérdező kommentje:
A barátnőm szenved, minden tekintetben...a férje dühöng, az orvos pedig diktál...jelenleg ez van.
2017. márc. 15. 20:27
 26/40 anonim ***** válasza:
:-( :-( :-(
2017. márc. 15. 20:43
 27/40 anonim ***** válasza:
18%
Gondolom, van az a pénz, ami indokoltá tesz egy császárt, de ezt nekik kell eldönteni. Hogy érted, hogy a férj dühöng? Mármint?
2017. márc. 15. 20:47
 28/40 anonim ***** válasza:
92%
mit nem lehet ezen érteni? Dühöng, mert a felesége szenved, dühöng, mert nem tud rajta segíteni, dühöng, mert elvesztettek egy babát, dühöng, mert az orvos diktál, akit nem érdekel (lehet, hogy érdekel, sajnálja, de ez a protokoll, de ezt ilyenkor az érintettek 'nem fogják fel'), hogy a felesége szenved, hogy meg kell szülnie egy halott babát, szenvednie vele még tovább...
2017. márc. 15. 20:54
 29/40 anonim ***** válasza:
24%
Hú, köszi! Lehet, hogy azért dühöng, mert nem csinálják meg a császárt vagy magára haragszik vmiért stb. Én tudom, miért dühöngtem, amikor halott babát szültem... Te biztos azért, mert vki értetlenkedett.
2017. márc. 15. 21:15
 30/40 A kérdező kommentje:

28-as jól megfogalmazta...szegény dühöng mindenért! Nagyon rossz ezt olvasni, hallani, hogy mennyien átestetek ehhez hasonló, vagy ugyanilyen borzalmakon! :(

Én még a babavárás előtt állok, de fokozott trombózis veszéllyel (Leiden mutáció, homozigóta) nem is tudom mire számítsak...ha teljesen egészséges nők, így járnak...:(

Mindentől függetlenül az összes várandós kismamának nagyon drukkolok, hogy egy egészséges, komplikációktól mentes babavárást kívánok!

2017. márc. 15. 22:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!