Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarba jövök attól mikor a szüleim előttem csókolóznak, ez természetes, vagy velem van a gond?
Szerintem meg nem természetes, hogy zavarba jössz ettől.
Nem kéne, hogy ez tabu legyen, ők a szüleid. Nyilván nem a nyalás-falásra értem, hanem egy szimpla csókra.
Ja és még valami, a gyerek, honnan fogja azt a példát látni, hogy hogyan viselkedjen majd ő a szerelmével, ha pl. semmi intimitást nem lát a két legfontosabb példaadójától, a szüleitől? Azzal a kifogással, hogy jaj, csak mert nem gyerek elé való.
Nem a szexre kell itt gondolni, hanem a csókra, az ölelésekre, a simogatásokra.
Attól, hogy te unalomnak gondolsz valamit kérdező, az még koránt sem biztos, hogy ők is így látják a dolgot.
Ha meg téged ennyire zavar, akkor
1. megmondod nekik, hogy előtted ne csinálják
2. elfordulsz, nem nézel oda
3. hagyod őket békén és félre vonulsz.
Szerintem az éppen elég indok, hogy a gyerek zavarba jön ettől, az meg, hogy ezt a szülők nem veszik észre, meg csak hab a tortán.
Ennek meg van a korrekt helye és módja.
Lehet neked a csókolózásról más fogalmaid vannak, nálam az egy szép hosszú nyelvezést jelent egy kis intimebb simogatással, remélem neked is hasonló volt részed a fogalom alatt értendően.
Az én szüleimet egyszer láttam diszkréten csókolózni, amikor másodjára összeházasodtak.
Ennek ellenére semmi bajom nem volt sem a csókolózás megtanulásával sem azzal, hogy rámarkoljak egy nő seggére vagy csak végigsimítsam a nyakát stb.
Ilyen alapon azt is mondhatnád, hogy hát a szülők akkor dugjanak is a gyerek előtt mert hát úgy tanulja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!